Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » Kutsumme sinut tutustumaan Tampereen Puutarhamessuilla LammiPihan osastoon sekä myös uutuustuotteemme hyvin esille tuovaan Ylelliseen puutarhaan

Lammin Betoni Oy

Kutsumme sinut tutustumaan Tampereen Puutarhamessuilla LammiPihan osastoon sekä myös uutuustuotteemme hyvin esille tuovaan Ylelliseen puutarhaan

Kutsu.
Julkaistu: 05.04.2012 klo 09:34
Julkaisija: Lammin Betoni Oy

KUTSU 13.4.2012


Hyvä toimittaja


Kutsumme sinut tutustumaan Tampereen Puutarhamessuilla LammiPihan osastoon sekä myös uutuustuotteemme hyvin esille tuovaan Ylelliseen puutarhaan. Se esittelee käytännössä tuoreimmat trendit ja on yksi messujen neljästä ideoita ja vinkkejä antavasta teemapihasta.


Paikka:    LammiPiha osasto A 840 ja Teemapihat -alue
Aika:    Pe 13.4.2012 klo 11–13


Keskieurooppalaiset tyylisuunnat kiinnostavat nyt suomalaisia pihanrakentajia ja -uudistajia. Aita- ja suihkulähdesovellukset ovat selkeästi nousussa. Tämä näkyi myös tämänkeväisillä Helsingin OmaPiha-messuilla.


– Vesialtaat, suihkulähteet ja uima-altaat, valmiit teräsaita- ja -porttiratkaisut sekä muurit integroituine putoamissuojineen ja valoineen kiinnostavat. Niinpä olemme laajentaneet tarjontaamme ja monipuolistaneet valikoimiamme erityisesti näissä tuoteryhmissä. Muurin suunnitteluun on saatavissa 3D-ohjelma. Kannattaa muistaa, että jo metrin korkuisessa muurissa on nykyisin oltava putoamissuoja, kertoo myyntijohtaja Risto Lemola Lammin Betoni Oy:stä.


LammiPiha teema: Ylellinen puutarha
Pihapiirin viimeistelyyn sekä maisemointiin soveltuvat LammiPiha-tuotteet täydentävät tuttua ja laadukasta Lammi-tuoteperhettä. Tuotteisiin on helppo tutustua Ylellisessä puutarhassa, joka on suunniteltu ja toteutettu Tampereen Puutarhamessuille, yhdessä Ympäristörakennus Saarisen ja Lammin Betonin kanssa.
Ylellinen puutarha on nautiskelijan keidas, joka tarjoaa oleskelupaikkoja ja huoneita päivän eri hetkiin. Puutarha on helppohoitoinen, ja näyttäviä kivirakenteita on runsaasti.


– Helppohoitoisuus on meillä kestotrendi, joka on tullut jäädäkseen. Helppohoitoinen ja näyttävä piha on toteutettavissa hyvällä suunnittelulla, kertoo suunnittelija Inari Jansson. Lisätietoja messuista ja teemapihoista: www.puutarhamessut.fi

Lämpöisesti tervetuloa tutustumaan ja tapaamaan asiantuntijoitamme


Risto Lemola, myyntijohtaja
Puh. 0207 530 413, s-posti: risto.lemola@lamminbetoni.fi
Lammin Betoni Oy


Ilmoittautumiset ja tiedustelut:Uma Pihlaja, puh. 040 728 9900, uma@markkinointiviestintahuuto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs