Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Uudenmaan Demarinuoret: Uusia kasvoja eduskuntaan!

Sosialidemokraattiset Nuoret ry

Uudenmaan Demarinuoret: Uusia kasvoja eduskuntaan!

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2015 klo 13:52
Julkaisija: Sosialidemokraattiset Nuoret ry

Uudenmaan Demarinuoret vaatii uusia kasvoja valittavaksi eduskuntaan kevään 2015 eduskuntavaaleissa. Uudenmaan Demarinuoret on huolestunut erityisesti alle 30-vuotiaiden kansanedustajien aliedustuksesta eduskunnassa. Nuoret eivät voi olla yhteiskunnassa äänettömiä yhtiömiehiä, vaan tarvitsevat omia edustajia pitämään puoliaan. 

– Tuemme piirijärjestönä täysillä nuoria ehdokkaitamme Uudenmaan ja Hämeen vaalipiirissä. Ehdokkaat tuovat kampanjoillaan uutta toivoa ja suuntaa, mitä Suomi juuri nyt tarvitsee, toteaa Uudenmaan Demarinuorten puheenjohtaja Eemeli Peltonen.

Uudenmaan Demarinuorten ehdokkaita kevään eduskuntavaaleissa ovat Uudenmaan vaalipiiristä vantaalaiset Mikko Merelä ja Anette Karlsson, hyvinkääläinen Jussi Kukkola sekä lohjalainen Joona Räsänen. Hämeen vaalipiiristä nuorisopiirin ehdokkaita ovat lahtelainen Eero Vainio sekä riihimäkeläinen Miia Nahkuri.

 

Uudenmaan Demarinuorten varapuheenjohtajaksi Sofia Nevalainen 

Uudenmaan Demarinuorten hallitus järjestäytyi Heinolassa sunnuntaina 18. tammikuuta. Järjestäytymiskokouksessa piirijärjestön varapuheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Sofia Nevalainen. Nevalainen on 19-vuotias loviisalainen järjestöaktiivi.

 

– Vaikka olenkin ollut toiminnassa vain hetken, on ollut hienoa huomata miten vastaanottavainen tunnelma Uudenmaan Demarinuorissa on. Odotan innolla tulevaa toimintavuotta ja mahdollisuuksia vaikuttaa järjestön toimintaan, Nevalainen toteaa.

 

Lisätiedot: 

Eemeli Peltonen

Uudenmaan Demarinuorten puheenjohtaja

p. 050 557 9092

eemeli.peltonen@jarvenpaa.fi

Sosialidemokraattiset Nuoret Ry

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs