Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » SOL Henkilöstöpalvelut hakusaartoon

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

SOL Henkilöstöpalvelut hakusaartoon

Tiedote.
Julkaistu: 16.11.2015 klo 14:00
Julkaisija: Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallitus on asettanut SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n hakusaartoon 16.11.2015 klo 14.00 alkaen. Saarrolla PAM tukee Posti- ja logistiikka-alan Unioni PAU:n työehtosopimusneuvotteluja ja tuomitsee Posti Group Oyj:n ja SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n toimenpiteet värvätä vuokratyöntekijöitä lakon alaiseen työhön.

PAMin hallitus on päättänyt hakusaarrosta, jotta työvoimatoimistot eivät välitä työvoimaa SOL Henkilöstöpalvelu Oy:öön PAU:n julistaman lakon alaiseen työhön Posti Group Oyj:öön. Saarto mahdollistaa myös työttömän työnhakijan kieltäytymisen lakon alaisen työn vastaanottamisesta ilman seurauksia.

Hakusaarto koskee kaikkia SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n työtehtäviä ja käynnistyy maanantaina 16.11. klo 14.00. Se jatkuu, kunnes SOL Henkilöstöpalvelut peruu työvoiman välittämisen työtaistelun alaiseen työhön Postiin tai kun PAU ja Posti pääsevät neuvottelutulokseen.

PAM on ilmoittanut hakusaarrosta SOL Henkilöstöpalvelut Oy:lle, valtakunnansovittelijalle, työ- ja elinkeinotoimistoille sekä Henkilöstöpalveluyritysten Liito HPL ry:lle.

Lisäksi SAK:n hallitus päätti ylimääräisessä kokouksessaan maanantaina, että mikäli Posti käyttää vuokratyöntekijöitä Posti- ja logistiikka-alan unionin torstaina 19. marraskuuta alkavan työnseisauksen alaisten töiden tekemiseen, keskeyttää SAK neuvottelut yhteisestä työmarkkinaratkaisusta. SAK on valmis jatkamaan neuvotteluja vasta, kun Posti lopettaa vuokratyöyritysten käytön lakon murtamiseen.

Lisätietoja:
Ann Selin, puheenjohtaja, 0500 750 405
Niina Koivuniemi, järjestöjohtaja, 050 592 2493

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 230 000 jäsentä, joista naisia on 80 prosenttia. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, majoitus- ja ravitsemisalalla, kiinteistöpalveluissa tai vartiointialalla. www.pam.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs