Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Seinäjoen seudun kuntajakoselvittäjiksi Raimo Harjunen ja Jouko Luukkonen

Valtiovarainministeriö

Seinäjoen seudun kuntajakoselvittäjiksi Raimo Harjunen ja Jouko Luukkonen

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2014 klo 10:40
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Liikenne- ja kuntaministeri Henna Virkkunen päätti 12. kesäkuuta 2014 määrätä toimitettavaksi erityisen kuntajakoselvityksen Ilmajoen, Isonkyrön ja Kuortaneen kuntien sekä Alavuden ja Seinäjoen kaupunkien välillä. 

Ministeri on asettanut kuntajakoselvittäjiksi maakuntaneuvos Raimo Harjusen sekä HTM, MBA Jouko Luukkosen. Selvityksen tulee tuottaa tiedot, joiden perusteella voidaan arvioida edellytyksiä yhdistää edellä mainitut kunnat tai osa kunnista yhdeksi tai useammaksi kunnaksi.

Selvityksen toimikausi alkaa 1. elokuuta 2014 ja päättyy selvityksen valmistuttua, kuitenkin viimeistään 30. tammikuuta 2015.

Selvitys käynnistetään ministeriön aloitteesta. Hallitus on osana kehyskannanottoaan keväällä 2013 todennut, että se varautuu asettamaan suurimmille kaupunkiseuduille erityiset kuntajakoselvittäjät.

Lisätietoja:

Kuntajakoselvittäjä Raimo Harjunen, puh. 040 505 8753
Kuntajakoselvittäjä Jouko Luukkonen, puh. 044 759 1301
Neuvotteleva virkamies Anu Hernesmaa, puh. 02955 30027

Liitetiedostot

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs