Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » SDP:n Räsänen: Kokoomus ei ole enää sivistyspuolue

SDP Tiedotus

SDP:n Räsänen: Kokoomus ei ole enää sivistyspuolue

Tiedote.
Julkaistu: 13.03.2016 klo 18:06
Julkaisija: SDP Tiedotus

 

SDP:n kansanedustaja Joona Räsänen on järkyttynyt Kokoomuksen kaksilla rattailla ajamisesta koulutuspoliittisessa keskustelussa.
 
"Grahn-Laasonen väittää kehittävänsä koulutusta. Se ei pidä paikkaansa. Grahn-Laasonen toteuttaa historiallisen suuret koulutusleikkaukset, jotka vaarantavat Suomen osaamistason. Tämä ei muuksi muutu muita syyttelemällä."
 
Räsänen ihmettelee, miksi Stubb hehkuttaa sitä, että Grahn-Laasosen johdolla Kokoomus pettää vaalilupauksensa. Viime vaalikauden päätteeksi kaikki puolueet lupasivat, että koulutuksen osuus säästötalkoista on suoritettu.
 
"Kaikki puolueet, Kokoomus etunenässä lupasivat ennen vaaleja, että koulutuksesta ei leikata. He pettivät lupauksensa törkeästi, mutta rahaa riittää kyllä autoveron ja miljoonaperintöjen alennuksiin. Tämän jälkeen Kokoomuksen uskottavuus sivistyspuolueena on pyöreä nolla."
 
"Kokoomuksella olisi nyt hallituksessa mahdollisuudessa vaikuttaa siihen, että Suomen osaamistaso ei laske ja että koulutusleikkaukset perutaan. On surkuhupaisaa, että Kokoomus ei näe koskaan omia virheitään, vaan syyttää ennemmin muita niistä."

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs