Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » SDP:n Kärnä vastaa Zyskowiczille: yhteistyötä, ei nimittelyä

SDP Tiedotus

SDP:n Kärnä vastaa Zyskowiczille: yhteistyötä, ei nimittelyä

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2015 klo 16:30
Julkaisija: SDP Tiedotus


Valitettavasti kokoomus ei ole pitänyt monesta tärkeästä hallituksessa sovitusta asiasta kiinni.  Tämä on ollut poikkeuksellista ja ikävää. Tämän toteaminen ääneen ei ole syy nimittelylle, vastaa kansanedustaja Jukka Kärnä kokoomuksen Ben Zyskowiczille.

- Metropolihallinnon, oppivelvollisuusiän korotuksen, vuokra-asuntojen lisäämisen mahdollistavan uuden korkotukimallin, vanhusten hoitajamitoituksen ja liikkumista sekä kasvua tukevan Pisara-radan torppaaminen ovat esimerkkejä kokoomuksen estämistä uudistushankkeista. Lisäksi muun muassa sote-uudistuksessa kokoomus jarrutti tuomalla alituisesti pöytään omaa, seitsemästä muusta puolueesta poikkeavaa yksityisten yritysten roolia korostavaa malliaan. Kokoomuksen viivyttely koulutuksen säästökokonaisuuden käsittelyssä sivistysvaliokunnassa kaatoi lopulta koko toisen asteen koulutuksen järjestämis- ja rahoitusuudistuksen.

- Nämä vain ovat valitettavia tosiasioita, jotka kuvaavat ongelmia tällä hallituskaudella. Kokoomus on livennyt noin kymmenestä keskeisestä hallituslinjauksesta. Toivoisimme, että seuraavalla hallituskaudella päästään toimimaan maan parhaaksi ilman sopimiseen liittyviä vaikeuksia. Suomi nousee yhteistyöllä.

Kokoomuksen uusi linja, jossa konsensuksella ja yhteistyöllä ei ole arvoa ei edistä Kärnän mukaan maan asioiden hoitamista.

- Zyskowiczin tänään lähettämä tiedote oli erittäin harmillinen. Kokoomuksen kenttä antaa pääministerin työstä rehellisemmän arvion kuin Zyskowicz. Muistutan, että Rinne on tuhannen sopimuksen mies, eikä sopiminen hallituksessa jää jatkossakaan varmasti SDP:n puheenjohtajasta kiinni.

Lisätiedot:
Kansanedustaja Jukka Kärnä 050 512 3378

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs