Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Reserviläisliitto koolle Kokkolaan

Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliitto koolle Kokkolaan

Tiedote.
Julkaistu: 03.04.2013 klo 09:00
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliiton vuosikokous järjestetään tulevana sunnuntaina Kokkolassa. Kaupungintalolla esitellään kattavasti myös liiton tuoreen jäsenkyselyn kaikki tulokset.

11.-23.3. toteutettuun jäsenkyselyyn osallistui yli 3.100 henkilöjäsentä. Kyselyllä kartoitettiin mm. jäsenten aktiivisuutta, eri toimintamuotojen suosiota sekä jäsenten näkemyksiä maanpuolustusjärjestöjen yhteistyön kehittämisestä sekä siitä, mihin asioihin liiton tulisi seuraavassa strategiassaan keskittyä.

Jäsenkyselyn tuloksia käytetään liiton strategiatyön pohjana. Päätöskäsittelyyn RES 2020 -strategia tulee näillä näkymin vuoden 2015 syyskokouksessa.

Vuoden malliyhdistys nimetään

Virallinen ohjelma käynnistyy klo 9.45 lipunnostolla Kokkolan kaupungintalon edessä. Varsinainen vuosikokous alkaa kaupungintalon Kokkolasalissa kello 14.30. Esityslistalla ovat mm. Reserviläisliiton vuoden 2012 tilinpäätös ja toimintakertomus.

Ennen varsinaisen kokouksen avausta sotakirjailija Mikko Porvali kertoo kirjallisesta tuotannostaan ja toiminnanjohtaja Olli Nyberg käy läpi Reserviläisliiton jäsentutkimuksen tulokset. Lisäksi julkaistaan Vuoden malliyhdistys -nimitys.

Reserviläisliitossa on vuodesta 1982 järjestetty vuosittain kilpailu, jossa etsitään erityisen esimerkillisesti toiminutta jäsenyhdistystä. Kilpailun voittaja nimetään Vuoden malliyhdistykseksi.

Reserviläisliitto järjestää vuosittain kaksi liittokokoustapahtumaa, joista huhtikuussa pidettävä vuosikokous on yksipäiväinen ja marraskuussa järjestettävä syyskokous kaksipäiväinen. Lisätietoja Kokkolan vuosikokoustapahtumasta löytyy osoitteesta www.reservilaisliitto.fi/toimintakalenteri. Lisätietoja antaa myös liiton toiminnanjohtaja Olli Nyberg, p. 0400 640 755 tai s-posti olli.nyberg@reservilaisliitto.fi.

 

 

Liitetiedostot

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 354 paikallista jäsenyhdistystä ja 18 maakunnallista piiriä. Henkilöjäseniä liitolla on yli 36.000, joista valtaosa on asepalveluksen suorittaneita henkilöitä.

Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus. Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista lähes puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs