Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Nuorten työllistymisideoita nyt tarjolla

Yllätetään yhteiskunta

Nuorten työllistymisideoita nyt tarjolla

Tiedote.
Julkaistu: 23.02.2015 klo 06:56
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

Yllätetään yhteiskunta -ryhmä synnyttää ideoita erilaisten yhteiskunnallisten asioiden ratkaisemiseen uudella ja innovatiivisella tavalla ja paremmalla fiiliksellä. Nuorten ja maahanmuuttajataustaisten työllistyminen on alue, josta ryhmä on ollut erityisen innostunut. Tuloksena on syntynyt lukuisia paremman fiiliksen ideoita, joista osaa on jo kokeiltu tuloksellisesti käytännössä. Nyt nämä ideat lähtevät jakoon ympäri Suomen!

 

Yllätetään yhteiskunta Grand JAM -ideamonistamo

 

Yllätetään yhteiskunta järjestää Helsingissä 4.6.2014 Grand JAM -ideamonistamo -päivän, jossa kaikki Yllätetään yhteiskunta -ideat annetaan osallistujien käyttöön. Ideamonistamoon on tervetullut jokainen, jolle nuorten ja erityisesti maahanmuuttajanuorten työllisyyskysymykset ovat tärkeitä joko työn tai vapaaehtoistoiminnan kautta. Ideamonistamosta saavat esimerkiksi kuntien, TE-toimistojen, nuoriso- ja muiden järjestöjen ja työnantajien edustajat mukaansa uusia ideoita ja uudenlaisia tapoja toimia ja rikkoa totuttua ajattelua. Paremmalla fiiliksellä.

 

Tämän päivän nuoret ovat paremmin koulutettuja kuin vanhempansa. Samaan aikaan ikäluokat ovat pienentyneet merkittävästi – ja kuitenkin nuorten työllistyminen on entistä vaikeampaa. Erityisen vaikeaa työllistyminen on maahanmuuttajataustaisille, syyskuussa 2014 työttömiä ulkomaalaisia työnhakijoita oli 29 018. Vanhat keinot eivät enää toimi, tarvitaan uusia ideoita. Yllätetään yhteiskunta Grand JAM -ideamonistamossa niitä on tarjolla.

 

Yllätetään yhteiskunta Grand JAM -ideamonistamoon voit ilmoittautua tästä linkistä

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs