Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Miten yritysten hallitukset osaisivat hoitaa valvontavelvoitteensa nykyistä paremmin?

Sisäiset tarkastajat ry

Miten yritysten hallitukset osaisivat hoitaa valvontavelvoitteensa nykyistä paremmin?

Tiedote.
Julkaistu: 12.04.2013 klo 10:03
Julkaisija: Sisäiset tarkastajat ry

Saamme lukea joka päivä epäillyistä väärinkäytöksistä yrityksissä eri puolilla maailmaa. Yritysten hallitusten merkitys on kasvanut ja rooli muuttunut. Yrityslainsäädäntö, yritysten sääntely ja muu ulkopuolinen kiinnostus yrityksiin on kasvanut merkittävästi. Hallitustyö on muuttunut vaativammaksi ja vastuu kasvanut. Tämä ilmiö on globaali. Sisäisen tarkastuksen päätavoite Corporate Governance -näkökulmasta on auttaa hallitusta toteuttamaan valvontavelvoitteensa tehokkaasti.

Sisäiset tarkastajat ry:n ja Directors’ Institute of Finland –Hallitusammattilaiset ry järjestävät tiistaina 16.4.2013 ensimmäistä kertaa yhteisen seminaarin aiheesta, miten parantaa hallituksen ja sisäisen tarkastuksen yhteistyötä ja mitkä ovat parhaat toimintatavat. Seminaarissa on mukana yli kolmekymmentä hallitusammattilaista ja sisäisen tarkastuksen johtajaa. Seminaari toteutetaan Round Table – keskusteluna ja pääpuhujana on Richard Chambers, yksi maailman johtavista asiantuntijoista alalla. Richard Chambers on Global IIA:n (Institute of Internal Auditors) President ja CEO. Hänet on joulukuussa 2012 valittu Accounting Todayn toimesta USA:n 100 vaikutusvaltaisimman laskentatoimen vaikuttajan listalle. Seminaarissa on vierailevana puhujana myös KPMG:n partneri Bart van Loon , joka vastaa Hollannissa KPMG:n Audit, Risk ja Compliance - palveluista.

Richard Chambers sekä Bart van Loon vastaavat lehdistön kysymyksiin ja kommentoivat sisäisen tarkastuksen uusimpia suuntauksia 16.4. klo 13.30 alkaen. Tilaisuus järjestetään Evlin tiloissa osoitteessa Kaivokatu 8. Evli Toweriin pääsee hissillä City-Centerin katutason (1. Krs) ostosalueelta 5. Kerrokseen. Ilmoittautumiset sähköpostiosoitteeseen jani.heikkala@evli.com tai puhelimitse 040 8442176

Lisätiedot Hallituksen Puheenjohtaja Hannu Kananen (hannu.kananen@tulli.fi, p. 040 332 2053) ja Toiminnanjohtaja Matti Mikola / Sisäiset tarkastajat ry matti.mikola@theiia.fi, p. 044 545 1813) sekä Pääsihteeri Maarit Aarni-Sirviö/ Directors’ Institute of Finland – Hallitusammattilaiset ry (maarit.aarni-sirvio@directorsinstitute.fi, p. 050 379 4170)

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Directors’ Institute of Finland – Hallitusammattilaiset ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka myötävaikuttaa hyvien hallituskäytäntöjen kehittämiseen sekä ottaa kantaa hyvään hallintotapaan ja muihin hallituksen kannalta merkittäviin kysymyksiin valmistelemalla lausuntoja ja kannanottoja. Yhdistyksessä on yli 350 henkilöjäsentä ja yhteisöjäseninä Ilmarinen, Solidium, Varma ja LähiTapiola

Sisäiset tarkastajat ry on jäsenenä alan maailmanlaajuisessa kattojärjestössä The Institute of Internal Auditors (IIA):ssa ja The European Confederation of Institute of Internal Auditing (ECIIA) -yhteenliittymässä, joka edustaa yli 30 jäsenyhdistystä Euroopassa ja sen lähialueilla. Yhdistyksessä on lähes 700 henkilöjäsentä lähes 300 Suomessa toimivasta organisaatiosta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs