Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Kutsu Pilvi Torstin Vaalikirjan julkistamistilaisuuteen

Kalevi Sorsa -säätiö

Kutsu Pilvi Torstin Vaalikirjan julkistamistilaisuuteen

Kutsu.
Julkaistu: 15.06.2016 klo 12:18
Julkaisija: Kalevi Sorsa -säätiö

Ajatuspaja Kalevi Sorsa -säätiö juhlistaa menestyksekkään kevätkauden päätöstä ja kesän alkua Café Pirittassa tiistaina 21.6.2016 klo 16–18 julkistamalla Pilvi Torstin kirjan "Vaalikirja – Mitä on olla ehdokas", jossa hän kertoo neljien vaalien kokemuksella, millaista on panna itsensä politiikassa peliin asettumalla ehdokkaaksi. 

”Vaalit ovat ihmeellinen juttu. Vaalihuumassa on imua, politiikassa on imua. Selittämätöntäkin. Niin täytyy olla, koska vaaleihin ja ehdokkuuteen liittyy paljon uhrauksia ja överiksi menemistä ja silti ihmiset ovat toistuvasti mukana.”

Mikä merkitys on tukiryhmällä, rahalla, puolueella, mediapelillä, katukampanjoinnilla, perheellä ja ystävillä, somella, imagolla ja mainonnalla? Vaalikirja tarjoaa kaikille politiikasta kiinnostuneille yllättävän vähän käsitellyn näkökulman kampanjoinnin kulisseihin ja on käytännönläheisyydessään suorastaan pakollista luettavaa ehdokkaaksi aikoville.

Samalla Pilvi Torsti avaa käsitystään politiikan tilasta Suomessa: ”Puuttuu johtajuus, näkymä tulevaisuudesta, innostus, lujuus, suunnan näyttäminen ja ennen kaikkea asioiden maaliin saaminen. Poliittinen taktikointi ja alueiden paine ottaa jatkuvasti niskalenkin yhteiskunnan kokonaisedun etsimisestä parhaan tiedon ja asiantuntemuksen valossa.”

Ajassamme on kuitenkin ratkaistavana isoja kysymyksiä. ”Siksi ehdokkaita tarvitaan. Koska politiikkaa tarvitaan. Koska politiikan täytyy edelleen pelastaa maailma.”

Pilvi Torstin näkemyksiä kirjassa täydentävät Mikael Jungner, Marko Junkkari, Jussi Lähde, Jukka Niva, Tom Packalén, Nasima Razmyar, Laura Räty, Reetta Räty ja Esa Suominen lyhyesti omilla kommenteillaan. 

Lisätietoja ja vedospyynnöt julkaisusta:
Mikko Majander, toiminnanjohtaja, Kalevi Sorsa -säätiö
puh. 040 530 5489, mikko.majander@sorsafoundation.fi

Kalevi Sorsa -säätiö on sosiaalidemokraattinen ajatuspaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs