Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Kutsu median edustajille: Rakennusteollisuus RT:n kevään suhdannekatsauksen julkistamistilaisuus 31.3.2015

Rakennusteollisuus RT

Kutsu median edustajille: Rakennusteollisuus RT:n kevään suhdannekatsauksen julkistamistilaisuus 31.3.2015

Kutsu.
Julkaistu: 25.03.2015 klo 10:50
Julkaisija: Rakennusteollisuus RT

Kutsu median edustajille 

Rakennusteollisuus RT:n kevään suhdannekatsauksen julkistamistilaisuus pidetään tiistaina 31.3.2015 kello 12.00, Unioninkatu 14.

Pysyykö rakentaminen yhä pakkasella? Miten asuntomarkkinat ovat muuttumassa - olemmeko ajautumassa Ruotsin tielle? Virkoaako omakotirakentaminen vieläkään? Mikä on tuorein näkemys infrarakentamisen ja perusväylänpidon tarpeesta – entä tämänhetkinen todellisuus? Miten Tilastokeskuksen rakentamisen tilastointiuudistus vaikuttaa ennusteeseen?

Tilaisuuden ohjelma ja puhujat

- Avaus: RT:n hallituksen puheenjohtaja, YIT:n varatoimitusjohtaja Tero Kiviniemi
- Rakentamisen suhdannenäkymät: pääekonomisti Sami Pakarinen
- Kaupungistuminen ja asuntovaje ”kasvukeskuksiin tarve rakentaa vähintään puoli miljoonaa asuntoa vuoteen 2030 mennessä”: toimitusjohtaja Tarmo Pipatti

Paikalla on myös RT:n hallituksen varapuheenjohtaja, Lemminkäisen liiketoimintasegmentin johtaja (infraprojektit) Harri Kailasalo.

Heille kaikille voi esittää kysymyksiä tai sopia erillisestä haastattelusta tilaisuuden päätteeksi.

Tilaisuudessa on tarjolla kevyt lounas, ja tilaisuus kestää noin tunnin. Paikkana on Rakentajatalo, Unioninkatu 14, 7. kerroksen neuvottelutila, Helsinki.

Käytännönjärjestelyiden vuoksi pyydämme ilmoittautumaan ennalta viimeistään maanantaina 30.3. merja.vuoripuro@rakennusteollisuus.fi.

Tervetuloa!

Rakennusteollisuus RT ry

Lisätietoja
Merja Vuoripuro, puh. 040 587 2642
johtaja, viestintä ja suhdanteet

 

Rakennusteollisuus RT ry on rakennusalan elinkeinopoliittisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja. RT-liittoyhteisöön kuuluvat Keskusliitto ja viisi toimialaa: Talonrakennus, Rakennustuoteteollisuus, Infra, Pinta ja LVI-tekninen urakointi.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs