Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Kuntoutuksesta myönteisiä ratkaisuja tulevan hallituskauden kiperiin kysymyksiin

Kuntoutuksesta myönteisiä ratkaisuja tulevan hallituskauden kiperiin kysymyksiin

Kutsu.
Julkaistu: 16.02.2015 klo 15:03
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Seuraavan hallituskauden aikana tehdään tärkeitä päätöksiä. Käynnissä olevan mittavan sosiaali- ja terveysalan uudistuksen yhteydessä kuntoutuksen roolia palvelujärjestelmässä pitää arvioida huolellisesti.

Tulevan hallituskauden polttavat kysymykset koskevat muun muassa sitä, kuinka ikäsidonnaisten kustannusten kasvua saadaan hillittyä, työikäisten työkyky turvattua ja työuria pidennettyä. Lisäksi julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen toiminnan tehostaminen on iso pähkinä purtavaksi. Haasteet ovat inhimillisiä ja taloudellisia.

Kuntoutuksen keinoin näihinkin haasteisiin löytyy myönteisiä ratkaisuja. Myönteisen kehityksen aikaansaaminen palvelujärjestelmässämme on mahdollista.

Kuntoutuksen toimialayhdistys on mukana edistämässä kuntoutuksesta käytävää keskustelua ja tukemassa päätöksentekoa.

Järjestämme alkuvuodesta 2015 useita kuntoutuksen toimialaa käsitteleviä, medialle avoimia keskustelutilaisuuksia ympäri Suomea. Tilaisuuksiin on kutsuttu alueen kansanedustajaehdokkaat ja kuntoutustoimialan näkökulmasta keskeisiä sidosryhmiä.

Haluamme tarjota teille mahdollisuuden keskustella kuntoutukseen liittyvistä kysymyksistä, lisätä tietoa kuntoutustoimialasta osana hyvinvointipalvelujärjestelmää ja antaa taustamateriaalia jutun tekoon. Ohessa on tiedote ja asiantuntijoiden yhteystiedot sekä kutsu alueenne infotilaisuuteen. Ilmoittauduttehan tilaisuuteen kutsussa olevan ohjeen mukaisesti.

Tervetuloa keskustelemaan kuntoutuksesta!

 

Ystävällisin terveisin,

Kuntoutuksen toimialayhdistys ry: Jarno Talvitie, asiantuntija, elinkeinopolitiikka, puh. 09 1728 5520 tai 050 5695 755, jarno.talvitie@terveyspalvelut.fi

Liitetiedostot

Kuntoutuksen toimialayhdistys on 17 keskeisen suomalaisen kuntoutuksen osaamiskeskuksen edunvalvoja ja yhteistyön edistäjä. Toimialayhdistyksen tavoitteena on toimialan toimintaedellytysten turvaaminen ja kuntoutuksen määrällinen ja laadullinen kehittäminen. Lisätietoja toimialayhdistyksestä ja kuntoutustoimialasta www.ktay.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs