Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Kunta-alan sopimukset vuosille 2014–2016 allekirjoitettiin

KT Kuntatyönantajat

Kunta-alan sopimukset vuosille 2014–2016 allekirjoitettiin

Tiedote.
Julkaistu: 07.11.2013 klo 15:16
Julkaisija: KT Kuntatyönantajat

Kunta-alan virka- ja työehtosopimukset vuosille 2014–2016 allekirjoitettiin tänään 7.11. Ne astuvat voimaan 1.3.2014, sillä nykyiset kunnalliset virka- ja työehtosopimukset ovat voimassa ensi vuoden helmikuun loppuun asti.

Sopimukset allekirjoitti KT Kuntatyönantajien puolesta KT:n valtuuskunnan puheenjohtaja Ritva Viljanen ja työmarkkinajohtaja Markku Jalonen.

Pääsopijajärjestöjen puolesta sopimukset allekirjoitti Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Kunta-alan unioni (Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ja Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty), Toimihenkilöiden neuvottelujärjestö TNJ ( SuPer) sekä Tekniikka ja Terveys KTN. Allekirjoittajana on myös Tehy, joka on sitoutunut yhdessä SuPerin kanssa perustamaan 1.3.2014 mennessä kunta-alalle uuden pääsopijajärjestön. Samanaikaisesti TNJ lakkaa olemasta pääsopijajärjestö.

Lisätietoja:

työmarkkinajohtaja Markku Jalonen, puh. 040 547 77 10

 

KT Kuntatyönantajat on työmarkkinakeskusjärjestö, joka edustaa kuntia ja kuntayhtymiä työnantajina. KT neuvottelee ja sopii kunta-alan työ- ja virkaehtosopimukset. Se on keskeinen työelämän tuloksellisuuden ja laadun kehittäjä. Kunnissa ja kuntayhtymissä työskentelee 437 000 työntekijää ja viranhaltijaa. Kunta-alan palkkasumma henkilösivukuluineen on noin 22 miljardia euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs