Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Feldt-Ranta: "Ministeri Berner petti uusimaalaiset" - Kriisikokous junaliikenteestä

SDP Tiedotus

Feldt-Ranta: "Ministeri Berner petti uusimaalaiset" - Kriisikokous junaliikenteestä

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 12:04
Julkaisija: SDP Tiedotus

 

SDP:n kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta vaatii hallitusta ja liikenneministeri Anne Berneriä selittämään, miksi Y-junan liikennettä ei jatketa, vaikka VR:n velvoiteliikennettä lisätään junaliikenteen kilpailun avaamiseen saakka.
 
"Ministeri Bernerin toiminta on käsittämätöntä. Ei ole mitään perusteita, miksi juuri satojen ihmisten käyttämän Y-junan liikennettä ei jatkettaisi. Y-juna on alueen työssäkäyville ihmisille, opiskelijoille ja oppilaille elintärkeä. Tällä päätöksellä Berner ja hallitus eivät helpota ihmisten arkea millään tavalla, vaan siirtävät vain epävarmuutta eteenpäin."
 
Ministeri Bernerin toiminnan vuoksi Feldt-Ranta kutsuu Länsi-Uudenmaan päättäjät ja elinkeinoelämän edustajat junaliikennettä koskevaan kriisikokoukseen Karjaalle 8. helmikuuta.
 
"Junaliikenne on niin tärkeä asia alueen ihmisille ja elinkeinoelämälle, että asiaan on puututtava. Emme hyväksy sitä, että matka-ajat pitenevät ja palvelutaso laskee merkittävästi. Hallituksen ja uusimaalaisen ministeri Bernerin on selitettävä alueen ihmisille, miksi he ovat pettäneet uusimaalaiset tällä tavalla."
 
 
Lisätiedot:

Maarit Feldt-Ranta, 050 5122544

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs