Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Demarit osallistuvat Pride-kulkueeseen sankoin joukoin

Sosialidemokraattiset Opiskelijat - SONK ry

Demarit osallistuvat Pride-kulkueeseen sankoin joukoin

Tiedote.
Julkaistu: 29.06.2016 klo 16:09
Julkaisija: Sosialidemokraattiset Opiskelijat - SONK ry

Sosialidemokraatteja osallistuu runsaasti la 2.7. järjestettävään Helsinki Pride-kulkueeseen. Puolueen puheenjohtaja Antti Rinne on myös mukana lauantaina. Kulkue alkaa kello 13.00 Senaatintorilta. Järjestäytyminen alkaa kello 12.00. Demarit löydät JHL:n rekan (6. rekka) perästä. Kulkue päättyy Kansalaistorille, jossa alkaa perinteinen puistojuhla kello 14.00. Demarit löydät omalta telttapaikaltaan.

SDP:n puolesta mukana kulkueen järjestelyissä ovat Stadin Demarit, Demarinuoret, SONK ja Pinkkiruusu. Viime vuonna kulkueen demariblokkiin osallistui lähes sata demaria.
 
"Demareina haluamme osoittaa tukemme sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöille. Suomessa on vielä monta asiaa korjattavana. Esimerkiksi äitiyslaki ja translain muutokset tulisi saada pikimmiten maaliin. Minun Suomeni on syrjimätön", kuvailee Pinkkiruusun puheenjohtaja Milla Grandlund.

"Mielestämme jokaisella on oikeus määritellä - tai olla määrittelemättä itseään. Sukupuolten ja seksuaalisuuden moninaisuus on tärkeä asia. Me emme lepää, ennen kuin syrjintä, vaino ja epätasa-arvoinen lainsäädäntö Suomessa on korjattu", tiivistää Rainbow Rosen hallituksen jäsen Hanna Huumonen.

Tervetuloa puolustamaan yhdevertaisuutta ja tasa-arvoa yhdessä demareiden kanssa!

Lisätietoja:
Milla Granlund
Puheenjohtaja
Pinkkiruusu
granlund.milla@gmail.com

Hanna Huumonen
Member of Board
Rainbow Rose
hanna.huumonen@sonk.fi

Sosialidemokraattinen HLBT-yhdistys – Pinkkiruusu ry on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen aseman sekä oikeuksien parantamista ajava yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 2006.

Rainbow Rose is LGBT people and their network in Socialist, Labour and Social Democratic parties in Europe working together for our rights, and against discrimination accross Europe.

Liitetiedostot

Sosialidemokraattiset Opiskelijat - SONK ry. http://www.sonk.fi/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs