Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Demariopiskelijoiden puheenjohtaja Anette Karlsson ehdolle eduskuntavaaleissa

Sosialidemokraattiset Opiskelijat - SONK ry

Demariopiskelijoiden puheenjohtaja Anette Karlsson ehdolle eduskuntavaaleissa

Tiedote.
Julkaistu: 19.06.2014 klo 10:13
Julkaisija: Sosialidemokraattiset Opiskelijat - SONK ry

Sosialidemokraattiset Opiskelijat - SONK ry:n puheenjohtaja Anette Karlsson lähtee ehdolle tulevissa eduskuntavaaleissa. Karlsson haluaa kansanedustajaehdokkaana nostaa esille sosiaalisen, taloudellisen ja ekologisen kestävyyden. Pohjoismainen hyvinvointivaltio toimii kuten tikapuut, niiden avulla jokaisella on mahdollisuus kavuta ylöspäin.

- Hyvinvointivaltion ylle on luotava sosiaalisen, taloudellisen ja ekologisen kestävyyden sateenvarjo, jonka alla näitä osa-alueita voidaan kehittää tasa-arvoisesti. Suomalainen hyvinvointivaltio perustuu laajalle veropohjalle, korkealle työllisyysasteelle sekä universaaleille ja laadukkaille julkisille palveluille, ja niin tulee tulevaisuudessakin olla, Karlsson korostaa.

Anette Karlsson on 26-vuotias viimeisen vuoden sosiaalialan korkeakouluopiskelija Vantaalta. Hän on syntynyt ja kasvanut Itä-Uudellamaalla, Liljendalissa, nykyisessä Loviisassa. Hän toimii tällä hetkellä SONKin puheenjohtajana, FSD:n hallituksen jäsenenä sekä Vantaan opetuslautakunnan jäsenenä.

- Hyvä elämä rakentuu tasa-arvoiselle lapsuudelle, ja mielestäni jokaisella lapsella tulee olla oikeus maksuttomaan varhaiskasvatukseen ja päivähoitoon. Työelämä on muuttunut ja epämääräisiä työsuhteita on yhä enemmän. Siksi tuleekin perustaa kansallinen lomapankki, joka takaa työntekijälle loman työpaikan vaihdosta riippumatta. Vihreään liikenteeseen tulee panostaa ja myös Itä-Uudellemaalle tulee rakentaa henkilöliikenne-junarata, joka kulkee Helsingistä Kotkaan, Karlsson kertoo.

Finlands svenska socialdemokrater FSD:n valtuusto on asettanut Karlssonin ehdokkaaksi. Hänen puolueosastonsa on Vanda svenska socialdemokrater. Eduskuntavaalit järjestetään seuraavan kerran Suomessa sunnuntaina 19.4.2015.

Sosialidemokraattiset Opiskelijat - SONK ry. http://www.sonk.fi/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs