Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Politiikka » Ääniä Suomesta-info

Ääniä Suomesta-kampanjakeskus

Ääniä Suomesta-info

Julkaistu: 11.04.2014 klo 10:53
Julkaisija: Ääniä Suomesta-kampanjakeskus

Hyvä vastaanottaja,

SAK, STTK. Akava ja lähes kaikki ammattiliitot ovat käynnistäneet yhteisen Ääniä Suomesta – kampanjan, jonka tavoitteena on edistää palkansaajien äänestysaktiivisuutta EU-vaaleissa, lisätä EU-tietoutta ja nostaa palkansaajille tärkeitä teemoja vaalien agendalle. 

Tulemme toimittamaan sähköistä infokirjettä 5-10 kertaa vaalipäivään mennessä. Lisätietoa löytyy kampanjan verkkosivulta osoitteesta http://www.aaniasuomesta.fi. Sivuilla on jo ensimmäisiä kampanjavideoita ja vapun kunniaksi (30.4.) avautuu työelämäkysymyksiä ehdokkailta tenttaava palkansaajien vaalikone.

Jakomateriaali liittojen tilaisuuksiin ja koulutuksiin

Ääniä Suomesta – kampanjan painettua esitettä ja julisteita on lähetetty tällä viikolla eri toimipisteisiin ympäri Suomen. Materiaali on tarkoitettu jaettavaksi mm. liittojen tilaisuuksissa ja koulutuksissa sekä työpaikoilla ja paikallisosastojen kokouksissa. Jakomateriaalia on varattu jokaiselle alueelle reippaasti ja toivomme, että mainostaisitte omia verkostojanne pitkin materiaalin saatavuudesta. Kampanjakeskuksessa (Hakaniemenranta 1) on saatavilla myös runsaasti Euroopan parlamentin tiedotustoimiston tuottamaa yleismateriaalia, jonka vastaanotto eri tilaisuuksissa on ollut erittäin hyvä. Rintanappeja ja ilmapalloja on jaossa toukokuun alusta alkaen.

Kampanjaesitteitä ja -julisteita on saatavilla seuraavista alueellisista toimipisteistä:

Helsinki: SAK:n keskustoimisto (Hakaniemenranta 1 A, Helsinki) tai Kampanjakeskus (Hakaniemenranta 1)

Turku: Palvelualojen ammattiliitto PAM aluetoimisto (Yliopistonkatu 33 G, 4 krs., Turku)

Tampere: SAK:n aluetoimisto (Rautatienkatu 10, 7. krs., Tampere

Jyväskylä: SAK:n aluetoimisto (Kalevankatu 4, Jyväskylä)

Kuopio: SAK:n aluetoimisto (Vuorikatu 20, 3. krs., Kuopio)

Oulu: SAK:n aluetoimisto (Mäkelininkatu 31, 5. krs., Oulu)

Aluetapahtumat

Osana äänestysaktiivisuuskampanjaa järjestetään kuuden paikkakunnan telttakiertue. Aluetapahtumien keskipisteenä on iso tapahtumateltta, jossa järjestetään vaalipaneeleita, keskustelutilaisuuksia ja muuta ohjelmaa. Teltan ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat alueellisesti ammattiliittojen toimitsijat ja paikallisaktiivit. Ehdokkaat ovat tervetulleita tilaisuuksiin jakamaan omaa materiaaliaan ja keskustelemaan kävijöiden kanssa. Telttakiertueen ajankohdat ja paikkakunnat löytyvät http://www.aaniasuomesta.fi/tapahtumat/

Omien aluetilaisuuksien lisäksi Ääniä Suomesta – kampanja näkyy ja kuuluu Eurooppalainen Suomi ry:n rekkakiertueen mukana. Myös näiden tilaisuuksien järjestelyistä vastaavat paikalliset toimijat.

Suorat linkit materiaaleihimme:

Kampanjan lehti-ilmoituspohjia, bannereita, esittelykalvoja ja muita tekstejä saa hyödyntää vapaasti. Kampanjan sähköisen materiaalipankin (logot, kuvat, lehti-ilmoituspohjat) löydät osoitteesta:

http://www.aaniasuomesta.fi/materiaalipankki/

Kampanjan teemat ja niihin liittyvät asiantuntijakirjoitukset löytyvät osoitteesta:

http://www.aaniasuomesta.fi/eurovaalit2014

http://www.aaniasuomesta.fi/artikkelit

Kampanjamme sosiaalisessa mediassa:

http://facebook.com/aaniasuomesta

http://twitter.com/AaniaSuomesta

 

Seuraavassa info-kirjeessä lähetämme teille tietoa mm. kampanjan teettämän jäsentutkimuksen tuloksista ja aluetapahtumien ohjelmista. Mikäli et jatkossa halua vastaanottaa infokirjettä, niin lähetä tieto osoitteeseen eva.fager@sak.fi.

Parhain terveisin

Ääniä Suomesta – kampanjakeskus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs