Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Tulevaisuuden ruokakauppa lasten silmin

Norpe Oy

Tulevaisuuden ruokakauppa lasten silmin

Tiedote.
Julkaistu: 09.12.2013 klo 16:05
Julkaisija: Norpe Oy

Kaupan kylmäkalusteiden valmistaja Norpe Oy järjesti peruskoulun alaluokille ideakilpailun, jonka teemana oli tulevaisuuden ruokakauppa. Lapset eri kouluista ympäri Suomen lähettivät lähes sata piirustusta, animaatioita, sarjakuvia ja muita tarinoita.

Tiukan kisan voittajaksi seuloutui sipoolaisen Leppätien ala-asteen 3. luokka työllään Framtidens butik. Toiseksi tuli Koskenkylmän koulun 6. luokka Pernajasta ja kolmas palkinto meni kirjoitelmalle Mukkulan koulun 6C-luokalle Lahteen. Kirjoitelman aihe oli Unelmien kauppa.  

Kilpailun raadissa olivat mukana Kaupan Liiton markkinointipäällikkö Kristina Metso sekä Norpen markkinointijohtaja Jaana Tiura ja markkinointipäällikkö Hanna Buddas. Voittajakolmikon työt löytyvät liitteestä.

Lapset toivoivat kilpailutöissään ruokakauppaan enemmän elämyksellisyyttä ja toiminnallisuutta.

- Lapsilta löytyi luovia ajatuksia siitä, millaisiksi kauppoja tulisi tulevaisuudessa kehittää. Lapsen silmin kauppa voisi olla paljon värikkäämpi ja visuaalisempi kuin nykyään, summaa Jaana Tiura kilpailun satoa.

- Myös tietotekniikka oli luonnollinen osa tulevaisuuden kauppaa. Lapset visioivat automaattihihnoja, joilla kaupoissa liikuttaisiin tai moottorisoituja ostoskärryjä.  Tulevaisuuden kauppa voi lasten mielestä olla myös syvällä maan alla tai drive-in kauppa. Näistä hienoista koululaisten töistä saimme paljon uutta ajateltavaa tuotekehitystämmekin varten, Tiura jatkaa.

Tulevaisuuden ruokakauppa -kilpailu oli osa Norpe Oy:n 60-vuotisjuhlallisuuksia.

 

Lisätietoja:

Markkinointipäällikkö Hanna Buddas, Norpe Oy, puh. 0400 866 506 (myös alkuperäiset kuvat)

Leppätien koulun vararehtori Ann-Sofi Pitkänen, puh. 09 2353 7414

Liitetiedostot

Norpe on innovatiivinen kylmäkalusteratkaisujen valmistaja, joka luo kaupan elintarvikkeiden lisämyynnille uusia mahdollisuuksia. Alan alhaisimmat elinkaarikustannukset, elämyksellisten ostokokemusten luominen sekä asiakasräätälöiminen elintarvikekaupan tarpeisiin ovat Norpen menestystekijöitä. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme ensisijainen valinta korkealaatuisissa kylmäkalusteissa, lamelleissa, kylmäkoneikoissa sekä niiden asennus- ja huoltopalveluissa. Norpen pääkonttori on Porvoossa ja yrityksellä on Euroopassa noin 450 työntekijää. Norpe on osa kansainvälistä Viessmann konsernia, joka työllistää 10 600 henkilöä ja jonka vuotuinen liikevaihto on 1,89 miljardia euroa.

www.norpe.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs