Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Teiniarjen ajatuksia jaetaan taas

Lahden kaupunki

Teiniarjen ajatuksia jaetaan taas

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2014 klo 08:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Teini-ikäisten huoltajille suunnatut Teinimeininki-vertaiskahvilaillat alkavat Lahdessa jälleen. Tällä lukukaudella huoltajat pääsevät jakamaan tuntojaan teini-ikäisen kanssa elämiseen liittyvistä asioista Nuortentalo Paristossa Niemessä ja Kärpäsen koululla.

Paristossa syksyn ensimmäinen Teinimeininki-ilta järjestetään 15.9. ja Kärpäsen koululla 2.10. kello 18 alkaen. Keskustelua herättelevät illoissa mukana olevat nuorisotyöntekijät, kouluterveydenhoitajat ja -kuraattorit.

Paristossa, Tietotie 5, kahvipannu on kuumana huoltajia varten myös 10. marraskuuta ja Kärpäsen koululla, Kasakkamäentie 1, 13. marraskuuta sekä 11. joulukuuta. Vapaamuotoisiin ja kaikille teini-ikäisten huoltajille tarkoitettuihin keskusteluiltoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Lisätiedot

Heli Lipponen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Nuortentalo Paristo
p. 044 416 2730
heli.lipponen@lahti.fi

Ulla-Riitta Moilanen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Kärpäsen koulun koulunuorisotyöntekijä
p. 050 559 4125
ulla-riitta.moilanen@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs