Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Suomen Punainen Risti ja Ifolor yhteistyöhön

Ifolor Oy

Suomen Punainen Risti ja Ifolor yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2014 klo 09:45
Julkaisija: Ifolor Oy

Ifolor ja Suomen Punainen Risti tekevät yhdessä hyvää joulukorteilla ja seinäkalentereilla.

- Olemme innoissamme, että saamme omista kuvista tehdyt joulukortit Punaisen Ristin merkin alle. Moni haluaa ilahduttaa läheisiään rakkaimpien kuvilla ja muistaa jouluna hädässä olevia. Enää ei tarvitse valita näiden kahden välillä, sanoo varainhankinnan suunnittelija Eeva Arrajoki Suomen Punaisesta Rististä.

Ifolorin verkkokaupasta voi tilata joulukorttien lisäksi omista kuvistaan myös vuoden 2015 seinäkalentereita Punaisen Ristin logolla varustettuna. Jokaisesta Punaisen Ristin joulukorttipaketista Ifolor lahjoittaa 3 euroa ja seinäkalenterista 1 euron Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Tuotolla autetaan äkillisen onnettomuuden kohdanneita täällä kotimaassa sekä luonnonmullistusten ja sotien uhreja ympäri maailmaa.

- Punainen Risti oli erittäin luonteva valinta yhteistyökumppaniksi järjestön pitkän historian, luotettavuuden, pitkäjänteisen työn ja laajan toimikentän vuoksi. Joulukorteilla saadut varat menevät erittäin hyvään käyttöön, uskoo markkina-aluejohtaja Pekka Ketonen.

Suomalaiset lähettävät edelleen paljon joulukortteja läheisilleen. Omista kuvista tehtyjä kortteja Ifolor valmisti viime vuonna lähes kolme miljoonaa kappaletta. Suomen laajimman kansalaisjärjestön ja suurimman kuvapalvelun välinen yhteistyö käynnistyi juuri sopivasti tämän vuoden joulukorttimyynnin alkaessa. 

Lue lisää: http://www.ifolor.fi/suomen_punainen_risti

Liitetiedostot

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kahdeksalla markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs