Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Suomalainen Sulo haastaa Stokken Tripp Trappin

Studio Haekkinen

Suomalainen Sulo haastaa Stokken Tripp Trappin

Tiedote.
Julkaistu: 21.06.2016 klo 09:15
Julkaisija: Studio Haekkinen

Muotoilija ja puuseppä Petteri Häkkinen suunnitteli Sulo-lastenistuimen Iskun Suomi100-kalustemuotoilukilpailuun. Käyttäjänsä mukana kasvava ja muuntuva tuoli valittiin yhdeksi 10 finalistista 133 ehdotuksen joukosta. Sulo on esillä Iskun uudessa myymälässä Helsingin Stockmannin kirjatalossa aina 9.7.2016 saakka. Yleisöäänestyksen sekä koko kilpailun voittaja ratkeaa syyskuussa. 

Pitkäikäinen ja muuntuva Sulo

Sulo-lastenistuimeen on saatu runsaasti lisäarvoa hyvällä ja oivaltavalla suunnittelulla. Suunnittelija Petteri Häkkinen kuvailee tuoliaan seuraavasti:

- Isoisäni nimeä kantava Sulo-lastentuoli on lapsen mukana kasvava ja muuntuva istuinkaluste. Sen toiminta perustuu innovatiiviseen selkänojaan, jota kääntämällä tai säätämällä tuoli muuntuu käyttäjälleen sopivan kokoiseksi. Yksi tuoli palvelee käyttäjäänsä koko lapsuuden ajan, kertoo Petteri Häkkinen. 

Sulo haastaa vihdoin kotimaisena vaihtoehtona Stokken Tripp Trappin. Sulo-tuoli on valmistettu massiivikoivusta ja Grada® -vanerista. Materiaalivalinnoilla on pyritty pitkäikäisyyteen ja kestävyyteen. Tuolin muotoilu pohjaa vahvasti skandinaaviseen muotokieleen. 

Suunnittelijasta

Lahtelainen, Sysmästä kotoisin oleva Petteri Häkkinen on 31-vuotias muotoilija ja artesaanipuuseppä. Puuseppä-tausta näkyy vahvasti hänen työssään. Petterin yritys Studio Haekkinen on toiminut vuodesta 2012. Muotoilukilpailun näyttelyn lisäksi Petterin töitä on esillä Pinnalla-näyttelyssä Kokkolassa. Lisäksi Studio Haekkinen osallistuu Habitaren protoshopiin 7.-11.9. 

Lyhyesti Suomi100 -muotoilukilpailusta

Sulo-lastenistuin valittiin 133:sta ehdokkaasta Iskun järjestämän Suomi 100 –kalustesuunnittelukilpailun 10 finalistin joukkoon. Yleisöäänestys ja finaalitöiden näyttely on 16.6.-9.7.2016 on Stockmann kirjatalossa, -1 kerros, Aleksanterinkatu 52, Helsinki. Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan kilpailun sivuilla. Voittaja julkistetaan syyskuussa. Lue lisää kilpailusta: suomi100muotoilukilpailu.fi

Lisätiedot:

Studio Haekkinen 
Muotoilija Petteri Häkkinen 
puh. +358 443 721 659, petteri@studiohaekkinen.fi
studiohaekkinen.fi

Liitteenä olevia kuvia voi vapaasti käyttää jutuissa. Kuviin maininta: Studio Haekkinen

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs