Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Ravintolaketju tarjoaa vuoden ruuat lapselle

Restel Oy

Ravintolaketju tarjoaa vuoden ruuat lapselle

Tiedote.
Julkaistu: 19.06.2014 klo 09:28
Julkaisija: Restel Oy

Martina-ravintoloissa järjestettiin keväällä kilpailu, jossa lapset saivat suunnitella unelmiensa annoksia. Kilpailuun oli mahdollista osallistua 8.4.-4.5.2014 Martinoissa ympäri Suomen. Parhaan annoksen suunnittelijalle oli luvassa VIP-passi, jolla saa syödä ja juoda kaikissa Martina-ravintoloissa niin paljon kuin haluaa, kokonaisen vuoden ajan.

Kilpailun voitti helsinkiläinen viisivuotias Hymy Harra annoksellaan Mansikkalettu. Hymy lähestyi asiaa rohkeasti täysin eri kulmasta kuin kukaan muu kisaan osallistunut, ollen ainoa jälkiruoka-annoksen suunnittelija. Annoksen puhdas ja aito makumaailma, sekä tyylikäs yksinkertaisuus olivat myös raadin mieleen. Hymy vastaanotti palkintonsa Helsingin Ruoholahden Martinassa kesäkuussa.

”Martina haluaa kuunnella lapsiasiakkaiden toiveita, ja tämä on yksi keino saada heidän äänensä kuulumaan”, kertoo Martinan ruuasta vastaava ruokatuotekehityspäällikkö Susanne Reiju.

Martina on maanlaajuinen, italialaisia makuja rennolla otteella tarjoileva perheravintola. Martinan listalta löytyy mm. omassa keittiössä alussa asti valmistettavaa lasagnea, rapeita, käsinleivottuja pizzoja, sekä samettista, Martinan omalla reseptillä tehtyä Tiramisua.

Martinan keittiössä suositaan puhtaita makuja ja aitoja raaka-aineita. Esimerkiksi pesto valmistetaan tuoreesta basilikasta alusta asti itse, ja bolognesekastiketta keitetään useiden tuntien ajan, perinteiseen italialaiseen tapaan.

Martina-ravintoloissa on otettu huomioon perheiden tarpeet. Lapsille tarjotaan ajanvietettä puuhatabletin ja leikkikeittiön tai leikkipaikan muodossa, ja kokit valmistavat lasten annokset niin toivottaessa hyvinkin nopeasti, ennen aikuisten ruokia.

Lisätietoja: ketjujohtaja Sari Laitinen, 050-337 4926, sari.laitinen@restel.fi, www.martina.fi, www.restel.fi

Liitetiedostot

Restel OyYli 5 000 alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Restel harjoittaa hotelliliiketoimintaa 47 hotellilla, joihin kuuluvat kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, sekä Hotelli Seurahuone Helsinki ja Hotel Atlas Kuopio. Ravintoloita Restelillä on noin 240. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet, sekä yli 60 liikepaikalla toimiva liikenneasemaketju HelmiSimpukka. Restelin ravintoloihin kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario- ja Wanha Mestari -ketjut, sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s ja Central. Uusin tulokas Restelin ravintolarepertuaariin on loppuvuodesta 2013 Suomen markkinoille saapunut Burger King® -ketju. www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs