Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Radio- ja tv-museon avautumista juhlistetaan su 18. toukokuuta ilmaisen tapahtumapäivän merkeissä

Lahden kaupunki

Radio- ja tv-museon avautumista juhlistetaan su 18. toukokuuta ilmaisen tapahtumapäivän merkeissä

Tiedote.
Julkaistu: 16.05.2014 klo 15:17
Julkaisija: Lahden kaupunki

Radio- ja tv-museon avautumista juhlistetaan sunnuntaina 18.5. Päivän tapahtumat kutsuvat erityisesti lapsiperheet Radiomäelle. Hertsi ja Eetteri, lasten kesäteatterin sankarit, esittävät lauluja tulevasta kesäisestä esityksestään klo 12-15 välillä. Lisäksi Lahti Unicef-kaupunki 2014 esittäytyy, luvassa on lapsille tarkoitettu salasanan etsintätehtävä museossa. Lisäksi voi maalauttaa kasvoillensa jonkin kivan kuvan kasvomaalauspisteessä klo 11-15. Aikuisille on luvassa tietoa Radiomäen ja aseman historiasta museon pihamaalla tapahtuvasta Ihan pihalla - kierroksella klo 12.15 sekä 14.15.

Sunnuntai 18.5. on kansainvälinen museopäivä. Radio- ja tv-museoon, sekä Hiihtomuseoon, Historialliseen museoon että Taidemuseoon, on tuolloin ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa!

Lauantaina 17.5. on ravintolapäivä, ja Radio- ja tv-museon pihamaa on popup-ravintoloiden käytettävissä.

Katso tapahtumapäivän tarkempi ohjelma osoitteesta:
http://www.lahdenmuseot.fi/museot/fi/uutiset/radio-ja-tv-museo-intro/radio-ja-tv-museon-avajaiset-su-18.5./

Radio- ja tv-museo
Radiomäki, Radiomäenkatu 35
15110 Lahti
www.lahdenmuseot.fi

Avoinnaoloajat:
ti-pe 9-16
la-su 11-17

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs