Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Puoli vuosikymmentä Tiedekeskus Pilkettä!

Metsähallitus

Puoli vuosikymmentä Tiedekeskus Pilkettä!

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2016 klo 08:52
Julkaisija: Metsähallitus

Juhlistamme Tiedekeskus Pilkkeen viisivuotista matkaa viikkoa ennen varsinaista syntymäpäivää, eli jo lauantaina 11.6.2016. Tule mukaan viettämään juhlapäivää kanssamme – nautitaan kakkukahvit, pidetään hauskaa tiedekeskuksessa ja askarrellaan - me tarjoamme! Aukioloaika on synttäripäivänä poikkeuksellisesti pidempi, klo 10-20. Toivottavasti sinäkin pääset paikalle!

Taipaleemme alusta lähtien olemme kysyneet, että voiko jäätelö maistua puulta? Vastaus on edelleen ”kyllä”. Koska kesäpäivään kuuluu olennaisena osana jäätelö, on juhlapäivässä mukana myös rovaniemeläinen jäätelötehdas Arctic Ice Cream Factory – tuunaa oma jätskiannos ja osallistu somekilpailuun! Jäätelöhinnat 3,90 € - 5,50 €.

Arctic Ice Cream Factory myös maistattaa uutuusjäätelöä, jonka makua emme vielä paljasta! Arvaatko sinä, mikä maku on? Osallistu kilpailuun Pilkkeessä ja voit voittaa kesän viileintä herkkua!

Tervetuloa mukaan juhlahumuun! Maksuton sisäänpääsy Tiedekeskus Pilkkeeseen koko päivän ajan klo 10-20 ja kakkukahvit 600 ensimmäiselle vieraalle.


Lisätietoja:

Nella Löytänen, innoittaja, Metsähallitus, Tiedekeskus Pilke, nella.loytanen@metsa.fi, puh. 040 124 5046

Pilke Info, pilke@metsa.fi, puh. 0206 39 7820

Liitetiedostot

Metsähallitus, Tiedekeskus Pilke, Ounasjoentie 6, Rovaniemi

www.tiedekeskuspilke.fi

www.metsa.fi

Tiedekeskus Pilke kertoo pohjoisista metsistä ja siitä, miten monilla tavoilla olemme yhteydessä metsään ja sen tuotteisiin joka päivä. Puurakenteisessa Pilke-talossa sijaitseva tiedekeskus on elämyksellinen ja vuorovaikutteinen käyntikohde kaikenikäisille. Tiedekeskus Pilke on osa Metsähallitusta.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs