Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Perheiden Citykierros tekee palveluita tutuiksi

Lahden kaupunki

Perheiden Citykierros tekee palveluita tutuiksi

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2016 klo 08:14
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahti tekee lapsiperheille suunnattuja palveluitaan tutuiksi hauskan Perheiden Citykierros -tapahtuman avulla. Kaupunkisuunnistusta muistuttava tapahtuma järjestetään lauantaina 7. toukokuuta kello 10.00–14.00. Nonstop-lähtöpiste on Kauppatorilla.

Kierrokseen kuuluu seitsemän keskustan alueella olevaa rastipistettä, joita perheryhmät voivat kiertää omassa tahdissaan. Rasteilla on hyödyllisen tiedon lisäksi tarjolla yllätyksiä ja hauskaa toimintaa. Kiertämällä rasteja ja keräämällä leimoja Citykierros-passiin voi voittaa rahanarvoisen lippupaketin.

Nyt kolmatta kertaa järjestettävän tapahtuman tavoitteena on tehdä hyvinvointia tukevia palveluita tutuiksi mielekkään tekemisen ja yhteisen ajanvieton lomassa. Tapahtuma on maksuton ja sen järjestää Lahden kaupungin keskustan alueen lasten ja nuorten hyvinvointitiimi. Rastipisteillä palveluitaan esittelevät liikuntapalvelut, terveyskioski, pääkirjasto, nuorisopalvelut, suun terveydenhuolto, maahanmuuttajapalvelut, Lahti-piste, Multi-Culti ja Alipi.

Lisätietoja

Merja Keskiväli
Palvelupäällikkö
Lahden kaupungin perusopetuspalvelut
p. 044 716 1470
merja.keskivali@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs