Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Palloliitto ja Cramo etsivät yhdessä vuoden huoltajaa

Cramo

Palloliitto ja Cramo etsivät yhdessä vuoden huoltajaa

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2013 klo 12:00
Julkaisija: Cramo

Palloliitto ja Cramo haluavat nostaa esiin jalkapalloseuroissa toimivien vapaaehtoisten huoltajien merkitystä. Suomi-Espanja-pelin kynnyksellä elokuussa palkitaankin ensimmäistä kertaa suomalaisen jalkapalloilun historiassa Vuoden 2013 huoltaja.

Cramo ja Palloliitto haastavat kaikki suomalaiset jalkapallon harrastajat ehdottamaan vuoden huoltajaa 24.6. mennessä osoitteessa huoltopelaa.fi

Ehdotusten perusteella kukin Palloliiton 12 piiristä valitsee alueelta ehdokkaita mukaan valtakunnalliseen äänestykseen. Vuoden huoltajan tittelin ratkaisee lopulta kansa, joka äänestää finalistien joukosta voittajan.

– Lähes puoli miljoonaa vapaaehtoista jalkapallon ystävää toimii lajin parissa viikoittain. Yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa haluammenostaa esiin erityisesti huoltajien työn merkitystä. Huoltajien ansiosta jalkapalloa voi harrastaa ympäri Suomen. He pitävät huolen siitä, että suomalaisissa seuroissa huolto pelaa, Cramon markkinointipäällikkö Lasse Huuhka kertoo.

Vuoden huoltaja -kampanjan keulakuvana toimii legendaarinen, 1960-luvulta lähtien huoltotehtävissä toiminut Gunnar Yliharju. Palloliitto palkitsi hänet Captain’s Ball -tunnustuksella vuonna 2006. Yliharju kertoo huoltajan työstä ja merkityksestä jalkapallon parissa tänään osoitteessa huoltopelaa.fi julkaistavassa minidokumentissa.

– Huoltajien ansiosta valmentajat voivat keskittyä valmentamiseen ja pelaajat pelaamiseen. Erityisesti nuorten peleissä huoltajilla on myös merkittävä rooli kasvattajina ja nuorten tukijoina. Cramon ja Palloliiton kampanja on upea kunnianosoitus kaikille niille kymmenille tuhansille suomalaisille huoltajille, joilla on aina sydän mukana pelissä. Tässä kannattaa olla mukana, Yliharju kannustaa.

Suomen Palloliitossa ollaan innoissaan ensimmäistä kertaa järjestettävästä Vuoden huoltajan valinnasta.

– Olemme iloisia siitä, että Cramo yhteistyökumppanina haluaa satsata suomalaisen jalkapallon nykypäivän ja tulevaisuuden varmistaviin huoltajiin. Uskomme, että tähän työhön on helppo innostaa suomalaiset seurat mukaan, Suomen Palloliiton markkinointipäällikkö Ilkka Vanala kertoo.

Vuoden huoltaja palkitaan upealla matkalla Ranskaan seuraamaan MM-karsintaottelua Ranska–Suomi  yhdessä Gunnar Yliharjun kanssa. Lisäksi Vuoden huoltajan joukkue saa 1 000 euron varustelahjakortin.

 

Lisätietoja:

 

Cramo Finland Oy

Lasse Huuhka, markkinointipäällikkö

GSM: 040 744 2022, sähköposti: lasse.huuhka@cramo.com

 

SUOMEN PALLOLIITTO

Ilkka Vanala, markkinointipäällikkö

GSM 040 775 0836

ilkka.vanala(a)palloliitto.fi

Liitetiedostot

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa koneita, laitteita ja siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamiseen liittyviä palveluja.Suomalainen Cramo on toimialansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramon noin 2 600 työntekijää palvelee 14 maassa 
380 toimipisteessä yli 150 000 asiakasta rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi Cramo palvelee kotitalouksia/yksityisiä henkilöitä.
Vuokrattavia koneita ja laitteita on päälle 200 000. Cramo-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 688 miljoonaa euroa. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka 
emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Cramo Finland Oy:ssä työskentelee yli 500 työntekijää 58 toimipisteessä ympäri Suomea.
Cramo Finland Oy:llä on vuokrattavana yli 60 000 konetta ja laitetta sekä 200.000 m2 siirtokelpoista tilaa.
Lue lisää konsernin sivuilta osoitteessa www.cramo.com ja Suomen sivustolta www.cramo.fi.

 

Suomen Palloliitto on jalkapallon erikoisliitto, joka Kansainvälisen Jalkapalloliiton FIFA:n jäsenenä vastaa maamme kaikesta jalkapallotoiminnasta ja sen kehittämisestä. Työtä tehdään sekä kasvatus- ja harrastustoiminnan että kilpa- ja huippu-urheilun parissa ihmis- ja asiakaskeskeisestä lähtökohdasta. Suomen Palloliittoon kuuluvissa noin 1 000 jäsenseurassa on noin 117 000 rekisteröityä pelaajaa. Jalkapalloa harrastaa Suomen Gallupin tutkimusten mukaan 500 000 suomalaista. Suomen Palloliitto on harrastajamäärältään Suomen suurin urheilun lajiliitto.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs