Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Nyt voi vaikuttaa Lappeenrannan liikunta- ja ulkoilupaikkojen kehittämiseen

Lappeenrannan kaupunki

Nyt voi vaikuttaa Lappeenrannan liikunta- ja ulkoilupaikkojen kehittämiseen

Tiedote.
Julkaistu: 27.11.2014 klo 09:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki toteuttaa 27.11.−14.12.2014 avoimen asukaskyselyn, jolla kerätään eri-ikäisten kuntalaisten näkemyksiä Lappeenrannan liikunta- ja ulkoilupaikkojen nykytilasta ja kehittämistarpeista. Kyselyssä keskitytään erityisesti niihin liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksiin, joita jokainen kuntalainen voi käyttää omatoimisesti. 

Kysely on kohdennettu koululaisille (3.–9.-luokkalaiset) ja yli 17-vuotiaille kaupungin asukkaille. Lappeenrannan kaupungin peruskoululaiset vastaavat kyselyyn ohjatusti koulussa. Liikuntatoimenjohtaja Ilkka Oksman toivoo mahdollisimman paljon palautetta eri puolilta kaupunkia. 

− Koemme hyvin tärkeänä asiana liikunnallisen elämäntavan edistämisen Lappeenrannassa, korostaa Oksman. Kaupungin 2028-strategian mukaisesti liikuntatoimi kehittää yhdessä kaupungin muiden toimialojen kanssa asukkaiden mahdollisuuksia omatoimiseen liikkumiseen. Tämän kyselyn tarkoituksena on selvittää lähtötietoja kaupungin tulevaisuuden liikuntapaikkasuunnittelua varten. 

Kysely toteutetaan nettikyselyllä, johon linkki löytyy osoitteesta: https://www.webropolsurveys.com/S/C189774A3FA1B0AD.par Kyselyn toteuttamisessa ja muussa taustatyössä asiantuntija-apuna toimii Valo eli Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry. 

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 2 kpl Lauritsalan ja Lauritsalan uimahallien 10 kerran sarjalippua ja 4 kpl Rauhan kylpylän allasosaston vapaalippua. 

Edellinen Lappeenrannan liikuntatoimen toteuttama asiakastyytyväisyyskysely sulkeutui 25.11. Kyselyn avulla haettiin palautetta liikunnan ohjauspalveluiden laadusta sekä asiakkaiden toiveita siitä, millaisia liikuntapalveluja kaupungin toivotaan jatkossa tarjoavan. 

Lisätietoja:

Liikuntatoimenjohtaja Ilkka Oksman, puh. 0400 753 504
ilkka.oksman@lappeenranta.fi

Valo ry:n kehityspäällikkö Jan Norra, puh. 040 575 1717
jan.norra@valo.fi  

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs