Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Mennään bussilla – kaksi yhden hinnalla 19.9. Lappeenrannan paikallisliikenteessä

Lappeenrannan kaupunki

Mennään bussilla – kaksi yhden hinnalla 19.9. Lappeenrannan paikallisliikenteessä

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2015 klo 12:21
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan paikallisliikenteen keskustaajaman osissa toteutetaan lauantaina 19.9.2015 Mennään Bussilla – kaksi yhden hinnalla -kampanja. Lauantaina bussit kulkevat linjoilla 1, 2, 4, 5 ja 9. 

Kampanjapäivänä bussilla pääsee matkustamaan kaksi matkustajaa yhden matkustajan hinnalla.  Alle seitsemänvuotiaat lapset pääsevät aikuisen mukana ilmaiseksi. 

Tapahtuman tarkoituksena on tehdä paikallisliikenne tutuksi ja kannustaa kaupunkilaisia kulkemaan entistä enemmän bussilla. 

Tapahtuman ajankohdan määrittelee Euroopan liikkujan viikko, jota vietetään joka vuosi 16.−22. syyskuuta. 

Viikon aikana eurooppalaiset kaupungit ja kunnat järjestävät tapahtumia ja edistävät fiksua liikkumista. Viikon aikana ihmisiä kannustetaan pohtimaan omia liikkumistottumuksiaan, ja miten omilla valinnoillaan voi vaikuttaa ympäristöön ja yhteiskuntaan. Tänä vuonna viikon teema on hyvä elämä. Liikkujan viikko huipentuu 22.9. Auton vapaapäivään. 

Lisätietoja 

Lappeenrannan kaupunki
Liikenneinsinööri Birgitta Nakari
puh. 040 502 5263
birgitta.nakari@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs