Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Lasten Kesäkarnevaalit 14. – 15.6.

Lahden kaupunki

Lasten Kesäkarnevaalit 14. – 15.6.

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2014 klo 11:12
Julkaisija: Lahden kaupunki

Suomen Moottoripyörämuseon piha-alueella vietetään 14. – 15.6. kello 10–16 Lasten Kesäkarnevaaleja. Ohjelmakentällä voi koittaa ratsastusta banaanirodeolla, pomppia pomppulinnassa tai pistää matoa koukkuun Mato-ongella. Sunnuntaina pääsee ajelulle Jope Ruonansuun Jormula Formulalla.

Lauantaina ohjelmalavalla nähdään Nuokun Sirkus sekä Mörköoopperaa. Marjatta Pokelan säveltämiin ja sanoittamiin musiikkisatuihin perustuva Mörköooppera on Lahden kaupungin kulttuurikeskuksen nuorten näyttelijöiden ja muusikoiden esittämä. Sunnuntaina ohjelmalavalla esiintyvät mm. Lahden Tanssiopiston tanssijat. Ohjelmakokonaisuus nähtävillä kaupunkivuoden sivuilla www.lahti.fi/unicef2014

Paikalla on myös UNICEFin Lahden paikallisryhmän vapaaehtoiset myymässä Anna ja Toivo -nukkeja ja kertomassa kaupunkivuoden tapahtumista. Tapahtumassa on mahdollisuus tehdä lahjoituksia UNICEFin lippaisiin. Tuotto ohjataan suoraan Lahden UNICEF-kaupunkivuoden Schools for Asia – ohjelmaan.

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy ja sen kaikki toiminnot ovat ilmaisia. Tapahtuman juontaa taikuri Jouko Alho. 

Tapahtuman toteuttavat Lahti UNICEF-kaupunki, Suomen Moottoripyörämuseo, LC Lahti Kariniemi ja Neljä Astetta. Mukana on myös lukuisa määrä järjestöjä ja yrityksiä.

Lahti on UNICEF-kaupunki vuonna 2014. Tavoitteena on lisätä kaupungin lapsimyönteistä ja kansainvälistä imagoa sitouttamalla erilaisia toimijoita lapsen edun hyväksi. Perustana työlle on lapsen oikeuksien sopimus.

Lisätiedot
fb-tapahtumasivusto >> 
Piia Koponen, UNICEF-koordinaattori, puh. 044 416 3599 
Riku Routo, puh. 0400 712 310

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs