Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Lasinen lapsuus avaa kanavan nuorilta vanhemmille

Havas Worldwide Helsinki

Lasinen lapsuus avaa kanavan nuorilta vanhemmille

Tiedote.
Julkaistu: 20.11.2015 klo 11:45
Julkaisija: Havas Worldwide Helsinki

A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus kysyy suomalaisilta nuorilta, mitä he haluavat sanoa vanhemmilleen näiden alkoholinkäytöstä. Kampanjan taustalla on ajatus tehdä yhdessä lapsuusmuistoista parempia.

Lasinen Lapsuus tarjoaa yhteistyössä Radio Helsingin kanssa mediatilaa lapsen ja nuoren ajatuksille kodin alkoholinkäytöstä. Kanava nuorilta vanhemmille -kampanja on käynnistynyt Radio Helsingin aalloilla ja Lasisen lapsuuden nettisivuilla 17.11.2015.

Aikuiset haluavat kasvattaa nuoristaan vastuullisia alkoholinkäyttäjiä täysi-ikäisyyden saavutettuaan. Kulkeeko viesti toiseen suuntaan? Voiko nuori kysyä vanhemmaltaan: Oletko koskaan ajatellut, miltä juomisesi minusta tuntuu?

Lasinen lapsuus haluaa tarjota nuorille mahdollisuuden kertoa totuuksia ja salaisuuksia, antaa neuvoja – tai osoittaa rakkauttaan – vanhemmilleen ääneen. Viestin voi toimittaa perille Lasinenlapsuus.fi-sivuston kautta.

Nuorten ajatuksia kerätään http://www.lasinenlapsuus.fi -osoitteessa kahden viikon ajan. Joulukuun alusta alkaen Lasinen lapsuus ja Radio Helsinki aukaisevat mikrofonin ja välittävät nuorten viestejä vanhemmille radiospoteissa, toimitetuissa ohjelmissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Halukkaille nuorille arvotaan mahdollisuuksia tulla nauhoittamaan oma tai jonkun toisen kirjoittama viesti aikuisille Radio Helsingin toimitiloihin.

Kampanja on Lasten seurassa -vastuullisuusohjelman rahoittama ja sitä ovat toteuttamassa Havas Worldwide Helsinki ja Radio Helsinki.
 
#LasinenLapsuus
#ViestiVanhemmille

http://www.lasinenlapsuus.fi

Lisätietoja:
Janne Takala, projektikoordinaattori, A-klinikkasäätiö / Lasinen lapsuus, puh. 050 362 9014, janne.takala@a-klinikka.fi
Minna Ilva, projektipäällikkö, A-klinikkasäätiö / Lasinen lapsuus, puh. 044 3534 932, minna.ilva@a-klinikka.fi

 
A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu järjestö ja palveluntuottaja. Säätiö toimii hyvän arjen puolesta parantamalla päihdeongelmista 
kärsivien sekä heidän läheistensä asemaa.

Liitetiedostot

Havas Helsinki on markkinointiviestintä- ja mediatoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen integroituja markkinointiviestinnän ratkaisuja. Toimiston asiakkaita ovat mm. IBM, Microsoft, Kansallisgalleria, VMP Group, Mondelez, hotelzon.com, Sanofi, A-klinikkasäätiö, Suomen Syöpäyhdistys, Electronic Arts ja Actavis. Havas Helsinki on osa kansainvälistä Havas-ryhmää, jonka Charles Louis Havas perusti vuonna 1835. Havas Groupin muodostavat Havas Creative Group ja Havas Media Group ja se on yksi maailman suurimmista markkinointiviestinnän ja media-alan ryhmittymistä. Havas toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 18 000 henkeä.

www.havasww.fi

www.havas.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs