Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » LähiTapiola ja Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto yhdessä Viisaasti Vesillä -kiertueella

LähiTapiola

LähiTapiola ja Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto yhdessä Viisaasti Vesillä -kiertueella

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2014 klo 10:39
Julkaisija: LähiTapiola


LähiTapiola ja Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) aloittavat yhteistyön vesiturvallisuuden parissa.

Yhteistyöllä parannetaan uimareiden ja vesillä liikkujien turvallisuutta ja ehkäistään hukkumiskuolemia. Erityisesti painotetaan lasten turvallisuuden lisäämistä vesistöjen äärellä ja vanhempien vastuuta veden äärellä leikittäessä.
Yhteistyöhön kuuluva Viisaasti Vesillä -kiertue toteutetaan heinäkuussa 2014 yli 20 paikkakunnalla kaikilla LähiTapiolan alueyhtiöiden alueilla. SUH on vastannut kiertueen käytännön toteutuksesta vuodesta 1990 lähtien.

”Viisaasti vesillä -kiertue on perinteikäs ja on tehnyt hyvää työtä hukkumisonnettomuuksien ehkäisemiseksi. Yhteistyö SUH:n kanssa sopii loistavasti LähiTapiolan paikalliseen onnettomuuksien ehkäisytoimintaan, jota olemme tehneet asiakkaittamme turvallisuuden eteen. Tänä kesänä tahdomme erityisesti painottaa koulutusta lasten turvallisuuden lisäämiseksi rannoilla ja vesien läheisyydessä. Pidetään yhdessä huolta erityisesti lapsista, jotta yksikään ei huku”, kertoo LähiTapiolan osastopäällikkö Antti Määttänen.


SUH toivottaa LähiTapiolan tervetulleeksi mukaan yhteistyöhön ja Viisaasti Vesillä -kiertueen pariin. Kiertue kuuluu olennaisesti Suomen kesään ja tarjoaa tilaisuuden oppia käytännön vinkkejä turvalliseen vesillä ja veden äärellä oloon. Kiertueen esitykset ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Esityksissä annetaan konkreettisia neuvoja ja ohjeita, miten pelastaa ja pelastautua vesillä.


"Näemme yhteistyön LähiTapiolan kanssa hienona alkuna vesiturvallisuuden edistämiseksi. LähiTapiola on vakuutusyhtiönä oivallinen yhteistyökumppani, onhan molemmilla sama tavoite: yksikään ei huku. LähiTapiola on ennenkin tehnyt työtä onnettomuuksien ehkäisemiseksi, joten yhdistämällä voimamme saamme viestiimme entistä enemmän tehoa ja vaikuttavuutta", sanoo Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton toiminnanjohtaja Pärla Salomaa.


Yhteistyösopimukseen sisältyy kesällä toteutettava Viisaasti Vesillä -kiertue sekä mahdollisuus jatkosopimukseen seuraavina vuosina.


Lisätietoja antavat:
LähiTapiola: osastopäällikkö Antti Määttänen, puh. 0400 568 588
Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry: toiminnanjohtaja Pärla Salomaa, puh. 050 572 3156

Liitetiedostot

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto on vuonna 1956 perustettu järjestö, jonka missio on uimataidon ja muun vesiturvallisuuden edistäminen niin, että jokainen suomalainen osaa uida ja pelastaa veden varaan joutuneen, eikä kukaan huku uimataidon puutteen johdosta. SUH vaikuttaa uimaopetus- ja hengenpelastusalaan koulutuksen, neuvonnan ja tiedottamisen avulla. SUH tekee tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa vesiturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Uimataito on kansalaistaito. SUH pyrkii saamaan kaikki kansalaiset uima- ja pelastustaitoisiksi.

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. LähiTapiola on myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs