Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Kutsu medialle: Tervetuloa tutustumaan Teknologisten apuvälineiden esittelypisteeseen 16.2.2016!

Lahden kaupunki

Kutsu medialle: Tervetuloa tutustumaan Teknologisten apuvälineiden esittelypisteeseen 16.2.2016!

Kutsu.
Julkaistu: 10.02.2016 klo 11:55
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin asiakasohjausyksikkö Siiriin on perustettu uusi teknologiapiste, jossa asiakkaille tarjotaan tietoa ikäihmisten turvallisuutta parantavista, kotona asumista tukevista ja arkea helpottavista teknisistä apuvälineistä.

Tällaisia apuvälineitä ovat mm. turvapuhelinpalvelu, hälyttävä lääkedosetti, GPS-seurattava ranneke, lukollinen lääkelaatikko, muistuttaja, esinepaikannin ja kalenterikello.

Teknologiapisteessä voi tutustua laitteisiin ja saada ohjeita ja neuvontaa niiden käyttämiseen. Siellä kerrotaan, mistä laitteita voi hankkia ja minkä hintaisia ne ovat.

Lahden kaupunki yhteistyössä paikallisten yritysten ja opiskelijoiden kanssa

Kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin, esittelypisteessä on joko Lahden Ammattikorkeakoulun opiskelijoita tai Lahden Kaupungin Etähoiva- ja teknologia –yksikkö Severin henkilökuntaa paikalla opastamassa laitteiden käytössä. Severin henkilökuntaa voi myös kutsua kertomaan, mitä kaikkea teknologiaa tarjolla ja mihin ja miten sitä voi käyttää. Tällaista uutta teknologiaa edustaa esimerkiksi hyvinvointirobotti Ilona, joka on paikalla klo 10-12.

Esittelypiste on toteutettu yhdessä alan yritysten ja Lahden Ammattikorkeakoulun tekniikan laitoksen kanssa, jotka ovat lähteneet toimintaan innolla mukaan. Yhteistyö myös innostaa palvelutuottajia ja opiskelijoita kehittämään uusia innovaatioita.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 16.2.2016 klo 10.00 – 12.00 Asiakasohjausyksikkö Siirissä osoitteessa Vapaudenkatu 23, 15140 Lahti.

Lisätietoja:

Eija Kakko
Projektipäällikkö
Etähoiva-ja teknologia yksikkö Severi
p. 044 716 1683, eija.kakko@lahti.fi

Jonna Sirviö
Asiakasohjaaja
Asiakasohjausyksikkö Siiri
p. 044 416 3406, jonna.sirvio@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs