Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Kolme uutta tuotetta vegaaneille ja kasviproteiinia suosivalle S-ryhmän valikoimiin

Itu Biodyn Oy

Kolme uutta tuotetta vegaaneille ja kasviproteiinia suosivalle S-ryhmän valikoimiin

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2016 klo 08:41
Julkaisija: Itu Biodyn Oy

Lisääntyneeseen kasviperäisten proteiinituotteiden kysyntään vastataan nyt kolmella uudella Topas Wheaty tuotteella.

Aidolla pyökkisavulla viimeistellyt Wheaty Savuseitanleikkeet on maistuva leivänpäällinen, joka sopii myös pitsan päälle. Viime vuonna Ranskassa Natexpo messuilla hopeaa voittanut, mausteinen Wheaty Merguez seitanmakkara sopii erinomaisesti grillattavaksi ja paistettavaksi. Sipaise pintaan vähän öljyä ennen paistamista, niin saat mehevän lopputuloksen.  Wheaty Kebab seitansuikaleet ovat arkipäivän nopeaan ja helppoon ruuanlaittoon oivallinen jauhelihan korvaaja, josta valmistaa niin kastikkeet kuin laatikkoruuatkin. Wheaty Savuseitan leikkeet ovat 100 g paketissa, Wheaty Merguez ja Wheaty Kebab 200 g paketeissa.

Uudet luomutuotteet laajentavat isoimpien Prismojen ja S-Markettien Topas Wheaty valikoimaa, johon jo aikaisemmin ovat tulleet Wheaty La Rossa -seitanmakkara, Whety Salamileike ja Wheaty Burgerpihvi.

Vegaani tai kasviproteiinia ruokavaliossaan painottava valmistaa näillä tuotteilla helposti ja maukkaasti tasapainoisen aterian. Proteiinia tuotteissa on 24-31 g sadassa grammassa. Topas Wheaty tuoteperheen luomutuotteet valmistetaan luomuraaka-aineista, jotka hankitaan pääosin sopimustiloilta Saksasta ja Ranskasta.  

Maahantuoja: Itu Biodyn Oy, www.itubiodyn.fi

Lisätietoja antaa Marika Auersalmi puh. 044-720 8714, marika.auersalmi@itubiodyn.fi

Valmistajan TOPAS GmbH:n nettisivut myös suomeksi: www.wheaty.de

Liitetiedostot

Itu Biodyn Oy on v. 1979 perustettu biodynaamisten tuotteiden erikoisliike. Itu Oy on kokonaisvaltainen, palveleva maahantuoja ja luomutukku Helsingissä. Elintarvikkeiden lisäksi tarjolla on Speickin ja Dr.Hauschkan luonnonkosmetiikkaa sekä ympäristöystävällinen Sonett pesu- ja puhdistusainesarja. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs