Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Kierrätysmuotia ja lennokasta menoa Lahden Messukeskuksessa

Lahden Messut

Kierrätysmuotia ja lennokasta menoa Lahden Messukeskuksessa

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2015 klo 09:38
Julkaisija: Lahden Messut

Kätevä - yksi suurimmista kädentaitotapahtumista Suomessa – järjestetään jälleen loka-marraskuun vaihteessa Lahden Messukeskuksessa. Jo 30. kertaa järjestettävä tapahtuma saa rinnalleen myös harrastuksia monipuolisesti yhteen kokoavan Tekevän sekä Kivi- ja korumessut. Tänä vuonna suuri FlyInDoor –lennokkitapahtuma tuo uuden mielenkiintoisen lisän Kätevä&Tekevä –messuviikonloppuun.

Messulauantaina ollaan vauhdikkaissa tunnelmissa, kun Suomen Ilmailuliitto järjestää valtakunnallisen vuosittaisen palkintojenjakotilaisuutensa Suurhallissa. Tilaisuuden yhteydessä esitellään lennokkiharrastusta näyttävästi suurelle yleisölle. Ilmassa nähdään mm. radio-ohjattuja taitolennokkeja, helikoptereita ja taistelulennokkeja. Tapahtumassa pääsee seuraamaan monenlaisia kilpailuja peruslennokkikisasta musiikin säestyksellä lentävien taitolennokkien Suomen-Cuppiin. Tarjolla on myös vapaata lennätystä yleisölle.

Kätevä&Tekevä palaa tänä vuonna juurilleen - itse tekemisen iloon ja taitoon. Tapahtuman teemat tarjoavat messupäivinä runsaasti kädentaitojen esittelyä ja tekemistä työpajoissa. Koulutuskeskus Salpauksen vahvan esittäytymisen lisäksi Kätevä tarjoaa laajan kirjon sataprosenttista suomalaista käsityö-osaamista Suomen Käsityöyrittäjien kokoaman Käsityökorttelin muodossa. Huippumuotia vanhoista vaatteista taikova kierrätysmuodin kuningatar Outi Pyy saapuu luomuksineen tapahtumaan kertomaan käsityön arvosta ja luovuudesta. Myös Kädentaidot keittiössä saa jatkoa tulevilla messuilla. Ruokakäsityöläisten artesaaniruoat ja -leivonnaiset nostetaan vahvasti esille tapahtuman sisällössä.

Tekevä kokoaa harrastukset ja innokkaat harrastajat saman katon alle. Pienoisrautatiet, RC- autot, nukkekodit ja muut mielenkiintoiset harraste-esittelyt luovat puitteet monipuoliselle koko perheen tapahtumalle.

Kätevä&Tekevä järjestetään Lahden Messukeskuksessa pyhäinpäiväviikonloppuna
31. lokakuuta -1. marraskuuta 2015. Messuvieraat pääsevät kaikkiin tapahtumiin yhdellä sisäänpääsylipulla.

 

Lisätietoja:

Lahden Messut Oy
Anne Koskinen
p. 040 581 0722
anne.koskinen@lahdenmessut.fi
www.katevamessut.fi

 

Suomen Ilmailuliitto ry.
Henry Hagert
p. 050 312 4866
henry.hagert@elisanet.fi

 

Liitetiedostot

Lahden Messut Oy tunnetaan korkealaatuisista ammatti- ja erikoismessuistaan. Toiminnan oleellisena osana ovat myös näytteilleasettajille tarjottavat suunnittelu- ja rakennuspalvelut sekä messukalusteiden ja -tarvikkeiden vuokraus. Lahden Messut toimii yhteistyökumppanina ja teknisenä toteuttajana erilaisissa messuissa ja tapahtumissa. Uudistuneen Lahden Messukeskuksen tilojen vuokraus näyttelyille, messuille, seminaareihin, yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja konsertteihin on tärkeä osa Lahden Messujen palvelutoimintaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs