Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Kalevala Korun Päivänsäde tukee Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa

Pelastakaa Lapset ry

Kalevala Korun Päivänsäde tukee Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2016 klo 11:30
Julkaisija: Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ja Kalevala Koru ovat yhdessä auttaneet kotimaan lapsia ja lapsiperheitä jo vuodesta 2010. Yhteistyö on saanut odotettua jatkoa, kun korusuunnittelija Lina Simons on suunnitellut Päivänsäde-kaulakorun, jonka tuotosta lahjoitetaan osa Pelastakaa Lapset ry:lle. Päivänsäteen tuotoilla tuetaan Pelastakaa Lasten työtä kotimaassa ja maailmalla.

Pelastakaa Lapset ry ja Kalevala Koru Oy ovat toimineet lasten ja vähäosaisten hyväksi jo viime vuosisadan alusta lähtien. Pelastakaa Lapset ry perustettiin 1922 hankkimaan koteja ja turvallisia aikuisia orvoiksi jääneille lapsille ja muutamia vuosia myöhemmin Kalevala Koru perustettiin Elsa Heporaudan ja muiden vaikuttajanaisten tavoitteesta pystyttää patsas suomalaiselle naiselle. Patsas rahoitettiin myymällä koruja ja näin tuli perustetuksi myös Kalevala Koru. Pelastakaa Lapset toimii edelleen lasten oikeuksien puolesta parantaakseen välittömästi ja pysyvästi lasten elämää kaikkialla maailmassa ja Kalevala Koru jatkaa hyväntekeväisyyttä kanavoimalla osan tuotoistaan tärkeisiin yhteiskunnallisiin kohteisiin.

”Meille täällä Pelastakaa Lapsissa Päivänsäde-hela kertoo tarinaa äitiydestä ja rakkaudesta. Korun antaja ja saaja puhuvat samaa kieltä ja liittyvät hyvän tekijöiden pitkään ketjuun. Toivomme, että Päivänsäde löytyy äitienpäivänä monen äidin kaulalta ja saa tulevaisuudessa jatkoa vaikkapa käsikorun muodossa”, iloitsee Pelastakaa Lasten varainhankintapäällikkö Sari Meller.

Päivänsäde-korua voi kantaa lapsi tai yhtä hyvin äiti, isoäiti tai kummi – tällöin korun punaiset ja siniset kivet symboloivat omia päivänsäteitä, tyttöjä tai poikia.

”Hyväntekeväisyyskorut ovat olleet vuosikymmeniä luonteva osa Kalevala Korun toimintaa. Yritys on itse saanut alkunsa varainkeruusta tärkeään tarkoitukseen ja on tukenut 80 toimintavuotensa aikana lukuisia eri hyväntekeväisyyskohteita. Pelastakaa Lapset tekee pyyteetöntä ja merkittävää työtä lastensuojelun eteen. Olemme tukemassa tätä tärkeää toimintaa ilolla ja ylpeydellä”, toteaa Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen. 

Lisätietoja:

Carita Päivänen, viestintäpäällikkö, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 535 8221, carita.paivanen@pelastakaalapset.fi

Petra Nikkinen, viestintä, Kalevala Koru Oy, puh. 040 521 7772, petra.nikkinen@kalevalakoru.fi

Kalevala Koru

Kalevala Koru Oy on alansa suurin yritys Suomessa ja suurimpia Pohjois-Euroopassa. Konsernin liikevaihto on n. 15 milj. € ja henkilömäärä noin 120.  Pääkonttori ja tuotantotilat sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä. Kaikki korut valmistetaan Suomessa, ja niitä myydään valtuutetuissa korualan erikoisliikkeissä sekä tavarataloissa.

Lisätiedot: www.kalevalakoru.fi

Liitetiedostot

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 120 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään. Tue työtämme: www.pelastakaalapset.fi/lahjoitustavat, Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs