Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Kaksi yötä Säkylän Joulupukkijuoksuun!

Kaksi yötä Säkylän Joulupukkijuoksuun!

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2013 klo 12:45
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Joulupukit, -muorit ja pikkutontut kautta Säkylän ja lähiseutujen sovittelevat jo punaisia nuttujaan ja tonttulakkejaan Säkylän Joulupukkijuoksua varten. Kenen asu on paras? Se nähdään lauantaina 7.12.

Kunta ja Säkylän Yrittäjät ry järjestävät Joulupukkijuoksun nyt kolmannen kerran Yrittäjien perinteisen joulunavauksen yhteydessä. Uutena ohjelmanumerona palkitaan paras joulupukin, -muorin tai -tontun asu.

-        Joulupukkijuoksuhan ei ole juoksukilpailu, vaan koko perheen tapahtuma, jossa on nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. Parhaan asun palkinnon voi saada vaikkapa parran mitalla tai hienosti tuunatulla tonttulakilla. Tervetuloa myös katsomoon, Säkylän kunnanjohtaja Teijo Mäenpää kannustaa.

Perinteinen joulutori on avoinna Säkylän torilla kello 10–15. Joulupukit verryttelevät musiikin tahdissa alkaen kello 11.30, ja juoksun lähtö on kello 12. Helpon reitin voi halutessaan myös kävellä. Hyväntekeväisyystapahtuman tuotto käytetään perhepuiston rakentamiseen Säkylän lasten ja heidän vanhempiensa iloksi.

Suosittuja joulupukkijuoksuja järjestetään monin paikoin Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Suomessa Säkylän Joulupukkijuoksu on ainutlaatuinen.

Ilmoittautumisia Joulupukkijuoksuun otetaan yhä vastaan osoitteessa www.joulupukkijuoksu.fi sekä puhelimitse numerossa (02) 832 8304. Ilmoittautumismaksu on 10 euroa. Tapahtuman Facebook-sivut löytyvät hakusanoilla Säkylän joulupukkijuoksu.

Lisätietoja:

Hallintosuunnittelija Kari Kankaanranta, p. 044 7328 103, kari.kankaanranta@sakyla.fi

Kunnanjohtaja Teijo Mäenpää, p. 044 517 1012

 

www.sakyla.fi

www.joulupukkijuoksu.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs