Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Hiihtolomaan jännitystä Megazone- ja shoppailumatkalla Lahteen

Lappeenrannan kaupunki

Hiihtolomaan jännitystä Megazone- ja shoppailumatkalla Lahteen

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2016 klo 08:38
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan nuorisotoimi järjestää lapsille, nuorille ja lapsiperheille torstaina 3.3.2016 retken Lahteen. Päivän aikana on mahdollisuus tehdä ostoksia ja osallistua lasersotaan suositussa Megazone-laserpelissä. 

Aikaisemmat nuorisotoimen järjestämät retket ovat olleet suosittuja ja ilmoittautuminen Lahden matkalle on jo käynnistynyt nuorisotoimen verkkosivuilla. Kulkeminen tapahtuu linja-autolla, joka lähtee Joutsenosta klo 8.30 ja on Lappeenrannan keskustassa klo 8.50. Paluu Lahdesta alkaa kello 17 ja saapuu Joutsenoon puoli kahdeksan aikaan illalla. 

Linja-autokuljetuksen hinta on 15 euroa henkilöltä. Alle 12-vuotiaat pääsevät mukaan huoltajan seurassa. Megazoneen osallistuvat vastaavat omista kustannuksistaan. Megazonen hinnat ovat 30 min 10 €/henkilö, 2x30 min 18 €/henkilö. 

Linja-auton tarkempi reitti ja ilmoittautumislomake sekä hiihtoloman muu ohjelma löytyvät kaupungin kotisivuilta http://www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Nuorten-palvelut/Nuorisotoimen-tapahtumakalenteri 

Koulujen hiihtolomalla on tarjolla liikunta- ja nuorisotoimen puolesta myös paljon muuta tapahtumaa, kuten laskettelureissu Myllymäkeen, koko perheen talvitapahtuma Kisapuistossa ja nuorisotapahtuma, jonka pääesiintyjä on Softengine, Monarilla. Hiihtoloman tapahtumista tiedotetaan erikseen. 

Lisätietoja:

vs. nuoriso-ohjaaja Mira Honkaniemi, puh. 040 504 1945
mira.honkaniemi@lappeenranta.fi

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs