Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Game Överissä pelaa kaikki

Lahden kaupunki

Game Överissä pelaa kaikki

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2014 klo 13:17
Julkaisija: Lahden kaupunki

Game Över 7 -pelitapahtuma kokoaa kaikki peleistä ja pelaamisesta kiinnostuneet Lahden kaupunginkirjastolle sunnuntaina 6.4. kello 11–15.

Luvassa on lauta-, konsoli-, tietokone- ja korttipelejä, joita pääsee pelaamaan mukana olevien peliseurojen ja -yritysten edustajien kanssa. Tapahtumassa jaetaan myös tietoa pelien ikärajoista ja soveltuvuudesta eri-ikäisille pelaajille. Lisäksi pelialan opiskelijat kertovat alalle kouluttautumisesta ja pelauttavat suunnittelemiaan pelejä.

Ohjelma sisältää muun muassa Chiptune-musiikkia, FIFA-turnauksen, sadan karkin pokeria, merirosvoaiheisen tarinankerrontapelin ja perheen pienimmille suunnatun sammakkorallin. Retropelinäyttely esittelee vuosikymmenten takaisia pelejä ja kadun toisella puolella elokuvateatteri Kino Iiriksessä järjestettävässä Bitti-Kinos -tapahtumassa pääsee pelaamaan retrokonsolipelejä.

Tapahtuman järjestäjät muistuttavat, että pelaaminen voi parhaimmillaan olla koko perheen harrastus ja tarjota kaivatun yhteisen puheenaiheen teinien ja vanhempien välille. Tapahtuman järjestävät Lahden nuorisopalvelut ja kaupunginkirjasto.

Tapahtuma Facebookissa

Tapahtuma ja sen ohjelma

Tapahtuman maskotti YouTubessa

Lisätietoja

Jarno Koskelainen
Lahden nuorisopalvelut
p. 050 383 6462

Tanja Ojakangas
Lahden kaupunginkirjasto
p. 050 3985 960

etunimi.sukunimi@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs