Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Centria ammattikorkeakoulu tempaisee pääsiäisenä

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria ammattikorkeakoulu tempaisee pääsiäisenä

Tiedote.
Julkaistu: 28.03.2013 klo 12:30
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen yhteishaku lähenee loppuaan ja pääsiäisviikonlopuksi odotetaan perinteistä piikkiä hakijamäärissä. Centria ammattikorkeakoulu tempaisee vielä viime metreillä.

Ammattikorkeakoulun henkilöstölle on jaettu tänään sekä Kokkolassa että Ylivieskassa kymmeniä kiloja hedelmä- ja salmiakkikaramelleja. Karamellit päätyvät tulevana viikonloppuna pikkutrullien suihin ympäri maakuntia.

- Idea tempaukseen tuli aamulla, ajatusta testattiin muutamilla henkilöillä ja päätimme toteuttaa sen. En ole kuullut, että tällaista ideaa olisi toteutettu missään muualla, kertoo Centrian viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Centrian päätavoite on tuoda lapsille hyvää mieltä siitä vaivannäöstä, mitä lukuisissa kodeissa on askartelujen ja pukeutumisen eteen tehty. Toinen tavoite on muistuttaa kodeissa Centriasta ja päättyvästä yhteishausta.

- Henkilöstömme lähti tempaukseen innolla mukaan ja toivotaan, että karkkivarastomme tyhjenee päivän aikana, kertoo Erkkilä.

Centria ammattikorkeakouluun voi hakea 3.4. saakka. Koulutusta on tarjolla nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa.

 

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086

Centria ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuuri aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2013

 

Koulutusohjelmia                                   15

Aloituspaikkoja 2013                              492

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja 2012                                     528

Henkilöstömäärä                                   293

Kokonaistuotot 2012                              28 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs