Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Carunasta Suomen Jääkiekkoliiton pääyhteistyökumppani 2016–2019

Caruna

Carunasta Suomen Jääkiekkoliiton pääyhteistyökumppani 2016–2019

Tiedote.
Julkaistu: 30.11.2015 klo 13:00
Julkaisija: Caruna

Sähkönsiirtoyritys Caruna ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat tänään solmineet yhteistyösopimuksen pääyhteistyökumppanuudesta vuosille 2016–2019. Sopimuksen tarkoitus on edistää suomalaista jääkiekkoa sekä vahvistaa suomalaisen jääkiekon kasvua ja toiminnan arvopohjaa. Carunan tuesta pääosa kohdistetaan lasten- ja nuorten toiminnan tukemiseen seuroissa ympäri Suomen sekä seuratoiminnassa mukana olevien vapaaehtoisten palkitsemiseen.

”Pääyhteistyökumppanuus Suomen Jääkiekkoliiton kanssa on meille sopiva kohde, koska kumppanuudessa yhdistyvät nuoret, hyvä energia sekä jääkiekkoseuroissa hyvin arvokasta työtä tekevät vapaaehtoiset. Tätä toimintaa lähdemme nyt yhteistyössä suunnittelemaan ja kehittämään koko Suomessa. 2016 jääkiekon nuorten MM-kisojen pääyhteistyökumppanina on ollut ilo seurata sitä hyvän energian latausta, joka jo pelkästään kisojen valmisteluissa näkyy”, Carunan toimitusjohtaja Ari Koponen kertoo.

”Tämä sopimus on meille erittäin merkittävä. Caruna on meille erinomainen yhteistyökumppani - toiminnan arvot ovat yhtenevät ja molemmilla on vahva tahtotila tuoda nämä arvot myös arjen tekoihin. Kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu hyvän energian siivittämänä tulevat näkymään juniorityössä vahvasti seuraavan kolmen vuoden aikana”, toteaa Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen.

Caruna
Viestintä

Lisätiedot:
Ari Koponen, toimitusjohtaja, Caruna, puh. 050 453 1254.
Matti Nurminen, toimitusjohtaja, Suomen Jääkiekkoliitto, puh. 050 545 6459

Caruna on Suomen suurin sähkönsiirtoon keskittyvä yritys, joka vastaa 650 000 yksityis- ja yritysasiakkaan sähkönjakelusta Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla, Lapissa sekä Satakunnassa. Carunassa työskentelee noin 270 henkilöä ja yhtiö työllistää suoraan yhteensä 1 800 työntekijää eri puolilla Suomea. Caruna panostaa vahvasti säävarman verkon rakentamiseen ja investoi vuosittain noin 150 miljoonaa euroa sähköverkon kehittämiseen. Carunan omistavat suomalaiset eläkevakuutusyhtiöt Keva (12,5 %) ja Elo (7,5 %) sekä kansainväliset infrastruktuurisijoittajat First State Investments (40 %) ja Borealis Infrastructure (40 %). Lisätietoja: www.caruna.fi

Suomen Jääkiekkoliitto on suuri suomalainen urheilujärjestö, jolla on noin 73.000 lisenssipelaajaa ja noin 200.000 aktiivista lajin harrastajaa. Valtaosa lajin harrastajista on lapsia ja nuoria, minkä vuoksi liiton toimintatavoille on asetettu korkeat laatukriteerit. Jääkiekkoliitto on yksi Suomen suurimmista nuorison kasvattajajärjestöistä. Jääkiekkoliiton tarkoituksena on tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuus saada jääkiekosta lisäarvoa elämäänsä. Jääkiekkoliiton strategian päämääränä on jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen. Toimintaa ohjaavat arvot ovat kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu. www.leijonat.fi & www.finhockey.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs