Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Arkea Food & Fun -festivaalin pääyhteistyökumppani vuonna 2016

Arkea

Arkea Food & Fun -festivaalin pääyhteistyökumppani vuonna 2016

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2016 klo 10:04
Julkaisija: Arkea

Food & Fun Turku -ruokafestivaali järjestetään Turussa kolmannen kerran 5.–9.10.2016. Arkea on tänäkin vuonna mukana tapahtumassa.

Hyvän ruoan festivaali kokoaa Turun ravintolat, ruokapalvelualan toimijat ja hyvän ruoan ystävät yhteen. Arkea on ollut mukana festivaalissa alusta asti ja kokemukset ja palautteet Food & Funista ovat hyviä.

– Meidän kauttamme yhä useampi pääsee osalliseksi festivaalista, sillä viemme festivaalin tänäkin vuonna päiväkoti- ja kouluruokailuun. Meille on tärkeä kertoa ruoan ilosanomaa lapsille ja nuorille, kertoo Arkean palvelujohtaja Paula Juvonen.

Arkea tarjoaa kouluissa ja päiväkodeissa festivaalin aikana erillisen Food & Fun -menun. Lisäksi teema näkyy yhtiön henkilöstöravintoloissa.

Lisätiedot:
Arkean palvelujohtaja Paula Juvonen, 044 907 5900

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluja Lounais-Suomen suurimpana alan yrityksenä ja työnantajana. Olemme 1100 työntekijän voimin läsnä asiakkaamme arjessa. Toimimme yli 300 rakennuksessa, 500 000 neliössä, 3 miljoonassa tilakuutiossa ja valmistamme päivittäin 45 000 ateriaa. Kannamme vastuun asiakkaistamme ja ympäristöstä sekä tiedostamme eettisen ja yhteiskunnallisen vastuumme.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs