Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Ankkapurhalle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Suomalaisen Työn Liitto

Ankkapurhalle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Tiedote.
Julkaistu: 24.06.2014 klo 16:00
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Ankkapurhan kulttuurisäätiölle Yhteiskunnallinen yritys -merkin. Ankkapurhan kulttuurisäätiön ensisijainen tarkoitus on valtakunnallisena nuorisokeskuksena tuottaa iloa ja hyvinvointia lapsille ja nuorille sekä heidän kanssaan työtä tekeville. Säätiön tarkoitus on myös vaalia Ankkapurhan alueen rikasta kulttuuriperintöä.

– Yhteiskunnallinen yritys-merkkiä voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ekologisia ongelmia, ne käyttävät myös vähintään puolet voitostaan tähän. Ankkapurhan kulttuurisäätiö täyttää nämä tunnusmerkit, kertoo Yhteiskunnallinen yritys -merkin kehityspäällikkö Kimmo Nekkula Suomalaisen Työn Liitosta.

Ankkapurhan kulttuurisäätiön tarkoitus on myös vaalia Ankkapurhan alueen rikasta kulttuuriperintöä.

– Perintöä voi vaalia vain tuottamalla hyvinvointia kulttuurista, avaamalla ovet matkailijoille ja vapaa-ajan viettäjille, koska kulttuuriperintö kuuluu kaikille”, toiminnanjohtaja Jenni Liikkanen painottaa.

Säätiön mahdollinen ylijäämä käytetään lasten ja nuorten hyväksi tehtävään työhön.

– Ankkapurhan kulttuurisäätiö haki Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä, koska haluamme viestiä yhteiskunnallisesta tehtävästämme ja erottautua hyvän tekijänä myös nuorisokeskustoiminnan ulkopuolella, Liikkanen sanoo.

– Haluamme ihmisten tietävän, että ostopäätöksillä voi vaikuttaa yhteiskuntaan, ja että löytyy toimijoita, joilla arvot ohjaavat toimintaa, Liikkanen jatkaa.

Lisätietoja

www.nuorisokeskusanjala.fi

Jenni Liikkanen, toiminnanjohtaja, Ankkapurhan kulttuurisäätiö, 020 611 6202 jenni.liikkanen@ankkapurha.fi

Kimmo Nekkula, kehityspäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, 050 570 4893, kimmo.nekkula@avainlippu.fi

Liitetiedostot

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita. Vuonna 1912 perustetulla liitolla on 2414 yritys- tai yhteisöjäsentä. www.avainlippu.fi

Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. Lista kaikista Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeuden saaneista yrityksistä löytyy liiton kotisivuilta http://www.avainlippu.fi/liiton-merkit/yhteiskunnallinen-yritys/yhteiskunnalliset-yritykset

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs