Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Äkäslompolon kyläkauppias ja some-kunkku Sampo Kaulanen starttaa HullunPolkasun

Jounin Kauppa

Äkäslompolon kyläkauppias ja some-kunkku Sampo Kaulanen starttaa HullunPolkasun

Tiedote.
Julkaistu: 08.07.2015 klo 11:56
Julkaisija: Jounin Kauppa

LEHDISTÖTIEDOTE 8.7.2015

Julkaisuvapaa: heti

                         

ÄKÄSLOMPOLON KYLÄKAUPPIAS JA SOME-KUNKKU SAMPO KAULANEN STARTTAA HULLUNPOLKASUN

Torstaiaamuna 9.7 klo 8:00 starttaa 139 itseään Hulluksi tituleeraavaa pyöräilijää 345 km:n matkansa Sampo Kaulasen vanavedessä Ylläksen Äkäslompolosta Norjaan, Altaan tavoitteenaan pulahtaa jäämereen uimaan kolmipäiväisen pyöräretken huipennukseksi. Nuorimmat polkijat ovat 12 -vuotiaita, joista Viivi Karine on aloittanut pyöräretkensä polkemalla ensin 1200 km Hangosta Ylläkselle. Vanhin osallistuja on pian 70 -vuotias Marja ”Myy” Laurikainen Orimattilasta, joka on polkenut pyörää viimeksi 14 vuotta sitten. Edellisen pyöräilyn jälkeen on molempiin polviin asennettu proteesit.

Karavaanissa on mukana myös Suomen iloisin yrittäjä Mikko Lipponen, joka aikoinaan lupasi polkea Aatamin asussa mikäli voittaa em. tittelin. Sampo Kaulasen tämänvuotista pukua voimme vain arvailla. Viime vuonna se oli pieneksi jäänyt Italian maajoukkueen hiihtoasu.

Pyöräilijät saapuvat eri puolilta Suomea. Tähän asti he ovat fanittaneet Jounin Kauppaa ja Sampoa sekä hänen tempauksiaan Facebookissa, mutta nyt päättäneet tulla tapaamaan SOME-kunkkua henkilökohtaisesti ja tempaisemaan hullun pyörämatkan Sampon seurana. Kauppias-Sampo on tempauksillaan kerännyt yli 277 tuhannen seuraajan joukon sosiaalisessa mediassa ja on samalla saavuttanut suuren suosion maan johtavien liike-elämän konsulttien joukossa. Mitä kauppiaan töiltään kerkiää, hän kiertää Suomea kertomassa tarinaansa yrittäjyydestä, selviytymisestä ja markkinoinnista oman persoonan kautta. Aikaa pyöräilyyn ei Hullunpolkasuja lukuun ottamatta ole jäänyt.

Ensivuonna HullunPolkasu goes Extreme, jolloin suuntana on pohjoismaiden pohjoisin kolkka Nordkapp! Kyläkauppiaan vaimo Michele Murphy-Kaulanen vetää letkaa! Matkaa kertyy yli 700km

 

Lisätiedot:
Sampo Kaulanen, puh. 044-3160579
Joanna Karinen, puh. 040-5479950

Liitetiedostot

www.facebook.com/jouninkauppa

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs