Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Paperiteollisuus » Sähkölehto Oy esittelee tuoteuutuuksia Teknologia 15 -tapahtumassa

Sähkölehto Oy

Sähkölehto Oy esittelee tuoteuutuuksia Teknologia 15 -tapahtumassa

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2015 klo 09:15
Julkaisija: Sähkölehto Oy

Sähkölehto esittelee uutuuksia osastopaikalla 6d99 Teknologia 15' tapahtumassa, joka järjestetään Helsingin messukeskuksessa 6. - 8.10.2015. Uutuuksia ovat Euchnerin CTP-turvakytkin, ODU AMC High Density-miniatyyriliittimet sekä Küblerin KI40 pulssi- ja absoluuttianturit.

”Euchnerin uusi CTP-turvakytkin yhdistää sähkömekaanisen kieliturvakytkimen ominaisuudet, sekä RFID-koodauksen mahdollistaman tilatiedon käytön samassa turvakytkimessä”, kertoo Sähkölehdon myyntijohtaja Petteri Turkki. Sitä käytetään teollisuuden kohteissa, joissa vaaditaan PLe luokan turvatasoa sekä 2500 N lukitusvoimaa.

Küblerin uudet KI40 Sendix Base-pulssianturit ovat suunniteltu vastamaan nykyaikaisten pulssiantureiden vaatimuksia eli asennettavuutta ja monikäyttöisyyttä. ”KI40 pulssiantureiden kehityksessä Kübler on erityisesti ottanut huomioon pienen koon ja yleisimmät liitännät”, sanoo Turkki.

Liitinvalmistaja ODU on laajentanut vaativiin military- ja viranomaiskäyttöihin tarkoitettua ODU AMC-liitinsarjaa. Sarjan uutuus on miniatyyrikokoinen ODU AMC High-Density. AMC High-Density-liittimien koot vaihtelevat alle 10 millimetrin läpimitasta 18,5 millimetriin. Napaluku yhdessä liittimessä voi olla korkeintaan 40 kontaktia.

”Olemme innoissamme uusista tuoteratkaisuista, sillä ne täyttävät laatukriteerimme sataprosenttisesti”, sanoo tuotepäällikkö Juuso Lehto. ”Teknologia-tapahtumassa esittelemme myös Sähkölehdon koko tuotevalikoimaa automaatiosta, turvatekniikasta, liitännästä sekä mittauksesta ja valvonnasta”, hän jatkaa.

Lisätietoja: 


Avainasiakaspäällikkö Kimmo Samppa

09 774 642 22

kimmo.samppa@sahkolehto.fi

Liitetiedostot

Sähkölehto Oy on vuonna 1954 perustettu perheyritys, jonka pitkäaikainen toiminta perustuu luotettavaan kumppanuuteen asiakkaan kilpailukyvyn parantamiseksi. Perustana ovat laadukas tuotevalikoima, tekninen asiantuntemus ja pitkäaikainen kokemus.

Tuotevalikoimastamme löydät ratkaisuja liitäntään, turvatekniikkaan, mittaukseen ja valvontaan sekä automaatioon. Standardituotteiden lisäksi Sähkölehdolla on vuosikymmenten kokemus myös asiakaskohtaisista ratkaisuista.

www.sahkolehto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs