Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Paperiteollisuus » Lotus haastaa suomalaiset luomaan designia talouspyyhkeeseen

Lotus Pehmopaperit

Lotus haastaa suomalaiset luomaan designia talouspyyhkeeseen

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2015 klo 10:38
Julkaisija: Lotus Pehmopaperit

Lotus antaa suomalaisille jälleen mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä talouspyyhe näyttää. Lotus Emilia Design -talouspyyhkeelle etsitään uutta ilmettä Tyhjän paperin haaste -suunnittelukilpailun kautta. Kilpailun voittajatyö tulee myyntiin ensi syksynä. Kilpailuun voi osallistua tekemällä oman ehdotuksensa netissä tai äänestämällä suosikkiaan.

Lotus Emilia Design -talouspyyhe puetaan ensi syksynä suomalaisten suunnittelemaan ja valitsemaan ilmeeseen. Suosittuun, nyt neljättä kertaa järjestettävään Tyhjän paperin haaste -suunnittelukilpailuun voi osallistua kuka tahansa tekemällä oman ehdotuksen netissä tai äänestämällä suosikkiaan. Voittajakuosi painetaan koristamaan miljoonia talouspyyhearkkeja ja suomalaiskoteihin se saapuu ensi syksynä.

”Tämän kilpailun voittaa kuosi, joka saa minut unohtamaan että minunhan piti pyyhkiä lasten jäätelösotkut olohuoneen pöydältä”, kertoo kilpailun päätuomari, sisustusarkkitehti ja kuvanveistäjä Stefan Lindfors.

Kilpailun tuomaristo valitsee finaaliäänestykseen yltävät kuosit. Tuomaristoon on kutsuttu suomalaisia monialaisia ammattilaisia: Stefan Lindfors, Anne Kukkohovi, Henri Alén, suositun Uusi kuu -sisustus ja lifestyleblogin Emilia Ruuskanen sekä Lotuksen markkinointipäällikkö Heidi Toivola.

”Talouspyyhe on yksi kotitalouksien käytetyimmistä arjen apuvälineistä ja nykyään joka toinen myyty talouspyyhepaketti on kuosillista. Käytännöllinen voi olla myös kaunista, joten haluamme jälleen kannustaa suomalaisia osallistumaan ja antamaan oman näkemyksen talouspyyhkeelle sopivasta kuosista. Innolla odotamme millaisia kuoseja suomalaiset tänä vuonna haluavat koteihinsa”, kertoo Lotuksen markkinointipäällikkö Heidi Toivola.

Tyhjän paperin haaste 2015

Tyhjän paperin haaste -kilpailu käynnistyi 9.1.2015 osoitteessa www.emiliadesign.fi. Kilpailusivulla voi jättää oman ehdotuksen kuosista 15.3.2015 mennessä. Kuosin voi luoda suunnittelutyökalulla tai sivulle voi ladata oman tiedoston. Tuomaristo valitsee kaikista kilpailuehdotuksista kymmenen työtä huhtikuussa aukeavaan finaaliäänestykseen, jossa kuluttajat äänestävät voittajan. Voittajatyö julkistetaan kesäkuussa 2015. Uusi Lotus Emilia Design saapuu päivittäistavarakauppoihin elokuussa 2015. Lisäksi voittaja palkitaan 1000 euron arvoisella Finnish Design Shopin lahjakortilla.

Lisätiedot:                                         
Heidi Toivola, Markkinointipäällikkö
Oy SCA Hygiene Products Ab
p. 09 50688 232
heidi.toivola@sca.com

Lisätiedot, kuvat ja tuotenäytteet:
Susanna Nipuli
Hill and Knowlton Finland Oy
p. 040 775 5699
susanna.nipuli@hkstrategies.fi

Liitetiedostot

Lotus

Lotus-tuotemerkki on pehmopapereiden markkinajohtaja Suomessa. Suomen markkinoiden laadukkaat Lotus-tuotteet valmistetaan pääasiassa Nokian tehtaalla, jolla on pitkät perinteet laadukkaan paperin tuotannossa. Kaikilla Suomessa valmistetuilla Lotus-tuotteilla on Pohjoismainen ympäristömerkki eli joutsenmerkki. Ympäristömerkki takaa, että Lotus-tuotteet täyttävät tarkoin määritellyt ympäristökriteerit.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs