Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » HANS SOHLSTRÖM AHLSTRÖM CAPITAL OY:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

HANS SOHLSTRÖM AHLSTRÖM CAPITAL OY:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2015 klo 10:00
Julkaisija: Ahlström Capital

Diplomi-insinööri, kauppatieteiden maisteri Hans Sohlström (51) on nimitetty Ahlström Capitalin toimitusjohtajaksi. Sohlström aloittaa toimessaan 1.2.2016.

Chief Investment Officer Jacob af Forselles jatkaa virkaa tekevänä toimitusjohtajana siihen saakka, kunnes Sohlström aloittaa toimitusjohtajana.

Hans Sohlström on toiminut vuodesta 2012 asti perheyritys Rettig Groupin toimitusjohtajana. Rettig Group on teollisuuteen keskittynyt monialakonserni, jonka vuotuinen liikevaihto on lähes miljardi euroa. Rettig Group toimii 28 maassa ja sen palveluksessa on noin 4 400 työntekijää. Ennen Rettig Groupia Sohlström työskenteli useissa tehtävissä Kymmene Oy:ssä, Finnpapissa sekä UPM:ssä.

"Toivotamme Hans Sohlströmin lämpimästi tervetulleeksi Ahlström Capitaliin. Sohlströmillä on vahva teollinen osaaminen sekä kokemusta perheomisteisesta konsernista. Sohlström tuo vahvaa osaamista Ahlström Capitalin ja sen portfolion jatkuvaan kehitykseen", sanoo hallituksen puheenjohtaja Mikael Lilius.

"Olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta. Ahlström Capital on yksi Suomen johtavista sijoitusyhtiöistä, jonka juuret kumpuavat Ahlströmin suvun perinnöstä. Jatkamme arvon luomista toimimalla aktiivisena omistajana Ahlström Capitalin portfolioyhtiöissä", toteaa Hans Sohlström.

Lisätietoja:
Mikael Lilius, hallituksen puheenjohtaja, Ahlström Capital Oy
Mikael Liliuksen soittopyynnöt: Helena Staffans puh: 010 888 4221
Hans Sohlström, puh: 040 7455 276

Ahlström Capital
Ahlström Capital on yksi Suomen suurimmista sijoitusyhtiöistä. Se tuottaa osakkeenomistajilleen lisäarvoa sijoittamalla noteerattuihin ja noteeraamattomiin yrityksiin sekä kiinteistöihin. Ahlström Capital -konsernin taseen loppusumma on noin 1,3 miljardia euroa ja konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 1,5 miljardia euroa. Ahlström Capitalin portfolioon kuuluvat merkittävät omistukset pörssiyhtiöissä Ahlstrom Oyj, Munksjö Oyj ja Suominen Oyj. Lisäksi portfolioon kuuluvat suorat teolliset sijoitukset Destia Group Oyj:ssä, Enics AG:ssa ja ÅR Packaging Group AB:ssa, sekä merkittävät kiinteistö- ja metsäomaisuudet.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs