Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » TIEDOTE: Netpostin käyttäjämäärä kasvaa voimakkaasti

Itella Posti Oy

TIEDOTE: Netpostin käyttäjämäärä kasvaa voimakkaasti

Tiedote.
Julkaistu: 23.08.2012 klo 09:45
Julkaisija: Itella Posti Oy

TIEDOTE 23.8.2012              

Palvelulla yli 400 000 asiakasta

Netpostin käyttäjämäärä kasvaa voimakkaasti

Itellan Netposti-palvelua käyttää jo yli 400 000 asiakasta. Käyttäjämäärän kasvu on ollut hyvin nopeaa viimeksi kuluneen vuoden aikana. Reilu vuosi sitten palvelun käyttäjiä oli 300 000.

Käyttäjämäärän kasvun taustalla on muun muassa Netpostin nopeasti laajentunut lähettäjäverkosto. Netpostiin on tullut vuodessa yli tuhat uutta lähettäjää, joiden joukossa on myös suuria työnantajia. Lähettäjämäärältään Suomen laajimmassa palvelussa on tällä hetkellä yli 5 000 yritystä mukaan lukien yli 600 julkishallinnon lähettäjää. 

”Suomen suurimman lähettäjäverkoston ansiosta asiakkaiden sähköinen asiointi helpottuu. Yhteen tietoturvalliseen paikkaan voi ohjata valtaosan asiapostistaan”, kertoo Netposti-palvelun tuotepäällikkö Jatta Rantala.

Asiakas voi vastaanottaa ja arkistoida Netpostiin mm. laskuja, palkkalaskelmia, laboratoriotuloksia ja muuta tärkeää asiapostia, joka saapuu vastaanottajalle 1–2 vuorokautta paperista nopeammin. Netpostin arkiston omistaa käyttäjä, eikä esimerkiksi pankkisuhteen muutos vaikuta siihen.

”Käyttäjät kiittävät sitä, että luottamuksellisen postin, kuten palkkalaskelman saa Netpostiin paperista nopeammin, ja siihen pääsee käsiksi ajasta ja paikasta riippumatta. Asiaposti säilyy Netpostin arkistossa maksutta seitsemän vuotta, ja tarpeen vaatiessa tärkeät tiedot löytyvät helposti,” toteaa Rantala.

Asiakastyytyväisyyskyselyssä suurin osa vastaajista (80 %) kertoi palvelun vastaavan joko hyvin tai erinomaisesti heidän tarpeitaan. Jatta Rantalan mukaan suomalaiset ovat pikku hiljaa heräämässä sähköisen asioinnin vaivattomuuteen.

”Sähköisten lähetysten määrä on kasvanut viime aikoina paperisten lähetysten määrän vähentyessä. Viime vuonna kuluttajat vastaanottivat palvelumme kautta yhdeksän miljoonaa sähköistä kirjettä. Tavoitteenamme on saada Netpostista koko kansan sähköinen postilaatikko.”

Lisätiedot medialle:

Tuotepäällikkö Jatta Rantala, Itella Posti Oy, Netposti, puh. 040 187 8485

Netposti on kuluttajien turvallinen sähköinen asiointipalvelu. Netposti sisältää postilaatikon, arkiston, tuhansia sähköisiä asiointilomakkeita sekä näköislehtiä eri kustantajilta. Lähettäjäyrityksiä palvelussa on tällä hetkellä yli 5 000. Kuluttajia palvelussa vastaanottajina on yli 400 000. Vuonna 2011 kuluttajat vastaanottivat palvelun kautta 9 miljoonaa sähköistä kirjettä. Netpostiin voi tutustua tarkemmin osoitteesta www.netposti.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs