Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Tasku vahvisti osaamistaan hallitusammattilaisilla

Mainostoimisto Tasku Oy

Tasku vahvisti osaamistaan hallitusammattilaisilla

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2011 klo 11:28
Julkaisija: Mainostoimisto Tasku Oy

Mainostoimisto Tasku Oy:n hallitukseen on kutsuttu kaksi ulkopuolista asiantuntijaa, Pentti Kotoaro ja Esa Norhomaa.
– Omistaja-yrittäjien organisaatiossa on vaikeaa yhdistää päivittäinen tehokas toiminta ja näkemyksellinen hallitustyöskentely. Taskun kasvun sekä kannattavuuden kehittämiseksi on järkevää saada ulkopuolista, laajempaa näkemystä ja strategista osaamista täydentämään Taskun osaamista. Ulkopuoliset näkevät yrityksen haasteet ja kehittämistarpeet erilailla kuin me itse, toimitusjohtaja Antti Leskinen perustelee.

Pentti Kotoaro on työskennellyt yritysten viestinnän ja markkinoinnin sekä kansainvälisen kehitysyhteistyön ja varainhankinnan johtotehtävissä ulkomailla ja Suomessa. Kotoaro toimi viimeksi Suomen UNICEFin pääsihteerinä. Taskuihin Kotoaro on tutustunut jo sen syntyvaiheissa olleessaan itse tuolloin rakennusteollisuuden palveluksessa.
Esa Norhomaa on puolestaan toiminut johtotehtävissä IT-alalla 1970-luvulta lähtien. Viime vuodet hän on toiminut ”yrityskummina” pk- ja kasvuyritysten strategina ja bisneksen kehittäjänä.

– Taskun asiakkaat saavat käyttöönsä entistä vankempaa strategista näkemystä. Tuemme asiakkaittemme liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista Taskun markkinointiviestinnän ja toimialaosaamisen eväin. Taskussa on erityistä osaamista kiinteistö-, rakennus- ja energia-aloilta sekä yhteiskunta- ja ympäristöviestinnästä, Antti Leskinen toteaa.

Esa Norhomaa ja Pentti Kotoaro kertovat ottaneensa innostuneesti vastaan haasteet Taskun hallituksessa.
– Taskulaisten hyvä henki ja vahva ammattitaito, yrityksen historia ja pitkäaikaiset asiakassuhteet luovat hyvän pohjan myös tulevaisuuteen. Tälle perustalle on mahdollista kehittää uusia toimintatapoja ja hyödyntää toimialan sekä teknologian murroksen luomat uudet mahdollisuudet, Esa Norhomaa toteaa.

Pentti Kotoaro on Taskun hallituksen puheenjohtaja ja Norhomaan lisäksi hallituksen jäsenenä on osakkaiden edustajana Juha Väisänen.

Tasku on vuonna 1985 perustettu itsenäinen, partnerivetoinen toimisto, jossa työskentelee parikymmentä markkinointiviestinnän ammattilaista. Taskun palveluihin kuuluvat myös Viestintätoimisto Povitasku ja Digitasku. Tasku kuuluu kansainväliseen TAAN-verkostoon.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs