Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » OSG KANSAINVÄLISTYY KASVUN SIIVITTÄMÄNÄ

OSG KANSAINVÄLISTYY KASVUN SIIVITTÄMÄNÄ

Tiedote.
Julkaistu: 16.05.2011 klo 09:15
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Markkinointiviestintäkonserni OSG:n (OjalaSaari Group) myyntikate kasvoi reilut 10 prosenttia maaliskuun lopussa päättyneen tilikauden 2010 aikana.  Yritys suuntaa vahvasti kasvuun ja kansainvälistymiseen parin seuraavan vuoden kuluessa.

OSG:n liikevaihto vuonna 2010 oli 9,2 miljoonaa euroa ja myyntikate 4,6 miljoonaa euroa, jossa kasvua edelliseen vuoteen verrattuna oli 10,8 prosenttia. Konsernin bruttotulos nousi 1,25 miljoonaan euroon. Luvuissa on huomioitu emoyhtiö Ojala & Saari Oy:n sijoitusliiketoiminnan tuotot.

– Emoyhtiön lisäksi konsernin kaikki operatiiviset liiketoimintayksiköt OSG Mainonta, OSG Viestintä ja OSG Event paransivat tulostaan ja onnistuivat uusasiakashankinnassa erinomaisesti. Koko markkinointiala kasvoi Suomessa MTL:n julkaiseman tilaston mukaan noin 10,4 prosenttia, joten olemme alan kasvun mukaisessa hyvässä vauhdissa, konsernin toimitusjohtaja Jaakko Ojala kertoo.

OSG on yksi Suomen vakavaraisimmista markkinointiviestintäalan toimijoista.

– Vahva tase on etumme, ja sen avulla olemme pystyneet kasvattamaan liiketoimintaamme kannattavasti ja toisaalta takamaan osaavan henkilökuntamme työsuhteet ja hyvinvoinnin erilaisissa taloudellisissa suhdanteissa.         

– Kuluvan vuoden aikana tarkoituksenamme on syventää yhteistyötä kansainvälisten yhteistyökumppaniemme kanssa. Harkitsemme myös ensimmäisen ulkomaan toimistomme avaamista, Ojala sanoo.

Konsernin alkuvuosi on jatkunut vahvassa kasvussa ja yritys on rekrytoimassa uusia, kansainvälisen tason strategisen markkinointiviestinnän osaajia.

 

Lisätietoja:

OSG

Jaakko Ojala

p. 0400 630 050, sähköposti: jaakko.ojala@osg.fi

 

Liitetiedostot

Vuonna 1993 perustetulla markkinointiviestinnän konserni OSG:llä on toimipaikat Helsingissä ja Turussa. OSG on yksi Suomen suurimmista yksityisessä omistuksessa olevista markkinointiviestinnän konserneista. Siihen kuuluvat OSG Event, OSG Mainonta, OSG Viestintä, OSG Tila sekä Ojala & Saari Oy. Yritys työllistää lähes 50 markkinointialan osaajaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs