Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Neljä Radisson Blu Hotellia valittu Tripadvisorissa kaupunkinsa parhaaksi hotelliksi Suomessa!

Radisson Blu

Neljä Radisson Blu Hotellia valittu Tripadvisorissa kaupunkinsa parhaaksi hotelliksi Suomessa!

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2012 klo 10:14
Julkaisija: Radisson Blu

Radisson Blu Hotellit Espoossa, Turussa, Vaasassa ja Oulussa kaupunkiensa parhaita

Neljä Suomen seitsemästä Radisson Blu Hotellista on kärjessä TripAdvisorsin listassa kun Espoon, Turun, Vaasan ja Oulun hotellit valloittivat ensimmäisen sijan kaupunkien hotelleista. Listaus perustuu hotelliasiakkaiden arvioihin ja pisteytyksiin palveluista ja tuotteista hotellivierailun jälkeen. TripAdvisor-brändin sivustot muodostavat maailman suurimman matkailuyhteisön, joka koostuu yli 50 miljoonasta kuukausittaisesta kävijästä sekä yli 60 miljoonasta arvostelusta ja mielipiteestä.

Tämä on Suomen Radisson Blu Hotellien osalta merkittävä merkkipaalu, kertoo Suomen liiketoimintajohtaja Tomi Peitsalo. Olemme panostaneet viimeisen vuoden ajan erityisesti asiakastyytyväisyyden sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen ja olen erittäin iloinen, että asiakkaat ovat huomanneet tämän. Sisäinen asiakastyytyväisyystutkimuksemme Medallian tulokset kehittyivät viime vuonna myös erinomaisesti ja tämä Tripadvisorin Paras Hotelli -listaus tukee tätä upeasti.

Myös Helsingissä operoimamme hotellit ovat listauksessa kymmenen parhaan joukossa, tavoitteemme on toki päästä viiden parhaan joukkoon myös Helsingissä.  Olen vakuuttunut, että Radisson Blu Plaza Hotellin osalta saavutamme tämän tavoitteen piankin, sillä uudistamme parhaillaan hotellia. Hotelli on toiminnassa koko uudistuksen ajan normaalisti. Kokonaisuudessaan hotelli on valmis alkuvuonna 2013. Uusitut aula- ja kokoustilat avataan asiakkaille vielä helmikuun 2012 aikana ja olen erittäin innostunut kuulemaan mitä asiakkaamme ovat mieltä uudistuksista ja kehitysideoista, joita olemme heille suunnitelleet. Samalla olen varma, että tämä Plazan uudistus vahvistaa brändikuvaamme Suomessa laadukkaana ja innovatiivisena hotellitoimijana vaativien asiakkaittemme keskuudessa, Peitsalo toteaa.

Liitetiedostot

Radisson Blu Hotels & Resorts on Euroopan suurin täyden palvelun hotelliketju, joka toimii maailmanlaajuisesti yli 60 maassa. Suomessa on seitsemän Radisson Blu -hotellia; kolme Helsingissä ja yksi Espoossa, Oulussa, Turussa ja Vaasassa. Suomessa hotellien liiketoiminnasta vastaa S-ryhmä. Radisson Blu -hotelleissa yhdistyvät tyylikäs ja nykyaikainen lähestymistapa muotoiluun sekä innovatiivinen ajattelutapa, joka on suunniteltu vastaamaan vaativimmankin asiakkaan palvelutarpeisiin. Lupaamme asiakkaillemme 100% asiakastyytyväisyystakuun. Lisätietoja www.radissonblu.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs